Sınavlar

Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim Ortaokulu Sınav Sonuçları Cep Telefonunuza Gelsin

Açıköğretim Ortaokul ve Açıköğretim Lisesi‘nde okuyan öğrenciler okul bilgilerini Milli Eğitim Bakanlığı Mobil Bilgi Servisi ile kolayca takip edebilirler. Açıköğretim Lisesi ve Açıköğretim Ortaokulu öğrencileri Milli Eğitim Bakanlığı Mobil Bilgi Servisi’ne abone olmak için  öğrenci TC Kimlik Numarasını yazdıktan sonra 8383 ‘e SMS gönderebilirler.

Sınav Sonuçları vb Bir Çok Bilgilendirme MEB Mobil Sisteminde

Açıköğretim Lisesi öğrenci ve velileri söz konusu sistem sayesinde, açıköğretim lisesi sınav sonuçlarını, Sınav yeri ve sınav tarihi bilgisini, ders seçim bilgisi, sınav merkezi hakkında oluşabilecek değişikliklerin bilgisini, yeni sistem kullanıcı bilgisi, bağlı olduğu okul değişikliği ya da atanma bilgileriyle birlikte mezuniyet ve diploma notu bilgisi, diploma gönderim bilgisi, öğrenci genel durum bilgisine çok kolay bir biçimde erişebilecek. Öğrenciler mobil ortamdan söz konusu bilgilendirmeleri otomatik olarak alabilecekler.

Sınav Sonuçları ve Gelişmelerine Ait Tüm Duyurular “Kamupersoneli.net” uygulamasıyla Ücretsiz Cebinize Geliyor


Milli Eğitim Bakanlığı MEB’in diğer tüm duyuru ve haberleri için  kamupersoneli.net adresini takip edebilirsiniz. Açıköğretim Lisesi sınav sonuçları ve Açıköğretim ortaokul sınav sonuçlarını Kamupersoneli.net ile de takip edebilirsiniz. Sorgulamalar ve daha fazla detayı Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sayfasından öğrenebilirsiniz. Söz konusu sayfaya ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

MEB Servisi Ücretli


Söz konusu uygulamanın ücretlendirmeye tabi olduğunu da değerli ziyaretçilerimize hatırlatalım. Servis üyeliğinde yapılacak tüm bilgilendirmeler, tüm GSM operatörlerinde, vergiler dahil aylık 2TL olarak ücretlendiriliyor. Servis üyeliği için iptal yazıp 8383’e gönderebilirsiniz.

Kamu haberleri ve çok daha fazlasından her an haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilir ve söz konusu tüm bildirimleri ücretsiz alabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Afyon