Sınavlar

AÖF Sınav Yerleri Belli Oldu ( Kim Nerede Sınava Girecek , Sınav Giriş Belgesi Nereden Alınır)

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Öğrencilerinin bahar dönemi ara sınav heyecanı doruğa ulaştı. Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi ara sınavı için Anadolu Üniversitesi’nin takviminde sınav 16 nisan 2016 ile 17 nisan 2016 tarihlerinde yapılacağı belirlenmişti.

2016 Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Sınav Giriş Belgeleri

Sınav için giriş belgeleri henüz açıklanmadı. Sınav giriş belgeleri açıklandı. AÖF sınav yerleri için sayfanın altında bulunan siteyi ziyaret edebilirsiniz. 

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Bahar dönemi dönem sonu sınavı 

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Bahar dönemi dönem sonu sınavı için 4-5 haziran 2016 tarihleri belirlendi. Açıköğretim Fakültesi (AÖF) son zamanlarda internet sitesindeki ödeme sisteminde yaşanılan aksaklıklarla sık sık gündeme geliyor. Geçen haftalarda kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştiremeyen bir çok öğrenci , Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bilişim departmanına ve dolayısıyla AÖF‘e isyan etmiş ve bir çok öğrenci sırf söz konusu sistemdeki aksaklıklar nedeniyle kayıt yenileme işlemini yapmayacaklarını dile getirmişti.

2015-2016 Tek Ders Sınavı ( AÖF) Hangi Tarihte Gerçekleşecek?

AÖF 2015-2016 Tek Ders Sınavı 16 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak.7

AÖF Sınav Yerleri ( Güncelleme 11 Nisan 2016)

Açıköğretim Fakültesi  (AÖF) Sınav Yerleri İçin Aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz


https://aof.anadolu.edu.tr/anasayfa/Default.aspx

Güncel Sınavlar hakkındaki gelişmeleri telefonunuza bildirim olarak almak için kamupersoneli.net’in android uygulamasını indirebilirsiniz. Kamupersoneli.net kamu personeli alımları, gündem haberleri, ekonomi haberleri ve sınavlar hakkındaki gelişmeleri takip eden bir internet haber sitesidir. Kamupersoneli.net tarafsız internet haberciliği yapar ve herhangi bir siyasi oluşumu desteklemez. Kamupersoneli.net forumlarını ziyaret ederek kafanızdaki soru ve önerilerinizi forum yöneticileri ve ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

Kamu Personeli | Ankara