Emniyet Personeli

Polis Akademisi Başkanlığı 2018 Yılı PMYO 1.Yedek Yerleştirme Sonuçlarını Açıkladı

Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sayfası üzerinden yayımladığı bir duyuru ile 2018 Yılı PMYO 1.Yedek Yerleştirme sonuçlarının belli olduğunu duyurdu. 

Kurum yayımladığı duyurusunda gerçekleştirilen yedek yerleştirme sonuçlarına göre 15 kadın adayın yerleştirmesinin yapıldığını bildirdi. Yedek yerleştirmeler sonucu kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların yapmaları gereken işlemlere dair ise şu açıklama yapıldı. 

PMYO YEDEK YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI

Polis Akademisi Başkanlığı Tarafından Yayımlanan Duyuru Metni

Polis Meslek Yüksekokulları Giriş Sınavı yedek aday yerleştirme sonuçları açıklanmıştır.  2018-2019 eğitim öğretim dönemi için Polis Meslek Yüksekokullarına asıl olarak planlanan adaylardan kayıt yaptırmayan ve istifa eden adayların yerine toplam 15 kadın yedek adayın planlaması yapılmıştır.

Bundan sonraki yedek planlamaları için adayların Başkanlığımızın internet sitesini takip etmesi gerekmektedir.  Adaylara sonuçlar posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, internetteki resmi sayfamız üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.  Tüm adaylara ilanen duyurulur.