Banka Personeli Alım İlanları

İş Bankasından Yeni İlan: En Az Lise Mezunu Güvenlik Görevlisi Alıyor

İş Bankası kendi kurumsal internet sitesi üzerinden yayımladığı ilanında erkek güvenlik görevlisi alımı yapacağını belirtti. Bu kapsamda İş Bankası tarafından yayımlanan ilanın detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

İş Bankası tarafından yayımlanan ilanda personel alımlarının yazılı sınav ile yapılacağı ifade edildi. Söz konusu yazılı sınav 15 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilecek, bu sınavda başarılı olan adaylara kadro olanakları doğrultusunda görev teklifi yapılacaktır. 

GENEL ŞARTLAR

İlana başvuru yapacak olan adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerekmektedir. Bunun yanı sıra adayların 15 Kasım 1990 tarihinden sonra doğmuş olmaları gerekirken en az lise mezunu olmaları da gerekmektedir. Ayrıca adayların İstanbul ilinde ikamet ediyorlar olması gerekiyor ve 15 Kasım 2018 tarihi itibari ile askerlik görevlerini tamamlamış olmaları, boylarının en az 175 cm olması, sağlık durumlarının da görev yapmaya elverişli olması gerekmektedir.

İlana başvuru yapacak olan adayların vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilir olması gerekirken herhangi bir suçtan dolayı hüküm giymemiş olmaları gerekiyor. Ayrıca adayların 15 Kasım 2019 ve sonrası bir tarih olan Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi Sertifikasına sahip olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU DETAYLARI

İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını en geç 9 Kasım 2018 tarihi saat 12.00’a kadar sadece cv.isbank.com.tr adresinde yer alan İş Bankası Aday Kariyer Portalı üzerinden yapacaklardır.