Gündem

Antalya'da Öğretmene Zihinsel Engelli Kıza Taciz İddiasıyla Soruşturma Açıldı

Son zamanlarda yurt içinde artan taciz vakalarına bir yenisi daha eklendi. Antalya’nın Elmalı ilçesi’nde özel eğitim merkezi öğretmeni 65 yaşındaki D.V’ye, zihinsel engelli kız öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla soruşturma açıldı.

Antalya Elmalı Polis Merkezi Amirliği’ne 22 Mart 2016 tarihinde yapılan şikayette, engellilere eğitim veren bir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezindeöğretmen olarak görev yapan D.V’nin , öğrencileri arasında bulunan 17 yaşındaki G.Ç’ye cinsel tacizde bulunduğu öne sürülerek şikayette bulundu. 

Şikayeti yapan kişinin öğrencinin annesi olduğu öğrenildi. Cinsel istismara uğradığı iddia edilen 17 yaşındakim zihinsel engeeli kızın annesi kızının eve ağlayarak geldiğini söyledi. Genç Kızın  annesi kızının öğretmeni tarafından tacize uğradığını ve öğretmenin kızın dudaklarını öpüp, saçlarını okşadığını söylediğini ifade etti. 45 senelik öğretmen olduğu öğrenilen D.V , 45 senelik meslek hayatında ilk defa bu şekilde bir ithamla karşılaştığını ve söz konusu olayın kesinlikle yaşanmadığını, öğrencinin zihinsel engelli olduğunu hatırlatarak izlediği bir filmin etkisinde kalmış olabileceğini dile getirdi.

Son bir kaç senede taciz iddialarında inanılmaz bir artış yaşandı. Sadece iddia olarak kalan taciz vakalarının bir çoğunda ise olayın gerçekleştiği ispat edildi. Söz konusu taciz iddiasıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kamu haberlerinden ve çok daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. Kamupersoneli.net forumlarını ziyaret ederek  , ücretsiz üye olabilir, forumlardaki tartışmalara katılabilir, fikir ve şikayetlerinizi dile getirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara