Kamu Personelleri

Kamu Personeli Değerlendirme Sistemi Toplantısı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığında bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuru da Konfederasyonlar ile değerlendirme sistemine ilişkin toplantının gerçekleştirildiği duyuruldu.  

Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamu personelinin başarılarının değerlendirilmesi sistemi yürütülüyor. Bu sistemin değerlendirilmesi konusu ile kamu görevlileri sendikaları konfederasyonları ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.  
 
Sendikalar ve sendikaların temsilcileri bu toplantıya katıldılar. Yapılan bu toplantıda değerlendirme sistemi hakkında bilgi alış verişi yapıldı. Devlet Personel Başkanlığından toplantı hakkında yayımlanan duyuru şöyle; 

Başkanlığımızca yürütülen kamu personelinin başarılarının değerlendirilmesi sistemine ilişkin çalışmalar konusunda kamu görevlileri sendikaları konfederasyonları ile istişare toplantısı gerçekleştirilmiştir. Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen),  Türkiye Kamu-Sen ve Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıda, diğer ülkelerde ve ülkemizde uygulanan personel değerlendirme sistemlerine ilişkin bilgi paylaşımında bulunulmuştur. Bunu takiben kamu personelinin genelini ilgilendirecek bir değerlendirme sisteminin hangi ilkeler üzerine inşa edilebileceği hususunda Başkanlığımızın görüşleri iletilmiştir. Sivil toplum örgütü temsilcileri de konuya ilişkin görüş ve önerilerini aktarmışlardır. 
 
Kamupersoneli.net