Adalet Personeli

Adalet Bakanlığı CTE Personellerine Görevde Yükselme Sınavı Müjdesi

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü personellerine yönelik Görevde Yükselme Sınavı müjdesi kurumun en yetkili isimlerinden birinden geldi. 

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Personel Planlama ve İstihdam Şube Müdürü Ramazan Sinekoğlu, CTE personeline yönelik 2019 Görevde Yükselme Sınavı hakkında çok önemli bir duyuru yaptı. Detayları ve yapılan açıklama metnini sizlerle paylaşıyoruz. 

ADALET BAKANLIĞI CTE PERSONELİNE GYS MÜJDESİ

Ceza ve Tevkifevleri bünyesinde görevli kamu personelleri bir süredir Görevde Yükselme Sınavı duyuru hakkında açıklama bekliyorlardı. Beklenen bu açıklama Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Personel Planlama ve İstihdam Şube Müdürü Ramazan Sinekoğlu tarafından geldi. 

Ramazan Sinekoğlu kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu bir paylaşım ile 2019 yılının Mart ayında Ceza ve Tevkifevleri bünyesinde görevli kamu personellerine Görevde Yükselme Sınavı yapılacağını duyurdu. 

Adalet Bakanlığı CTE Görevde Yükselme Sınavı Açıklaması

Adalet Bakanlığı CTE Personellerine Görevde Yükselme Sınavı Müjdesi

”Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı liyakat ve kariyer ilkeleri çerçevesinde hizmetin gerekleri ve personel plânlaması esas alınarak 23.03.2019 tarihinde Ankara’da yapılacaktır. Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına ilişkin duyuru Genel Müdürlüğümüz resmi internet sitesi olan https://www.cte.adalet.gov.tr adresinde ayrıca yayınlanacaktır.”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. bakanlık her şeyi yapıyor ama personel alımına gelince 35 yaş sınırına bir çözüm bulamıyor bu konudaki talepleri neden değerlendirmiyor

  2. İnfaz Koruma Başmemurluğu sınavına girme için önlisans mezunu olmak gerekiyor bu sene öyle olacakmış…

  3. İnfaz Koruma Başmemurluğu sınavına girme için önlisans mezunu olmak gerekiyor bu sene öyle olacakmış…

  4. İnfaz Koruma Başmemurluğu sınavına girme için önlisans mezunu olmak gerekiyor bu sene öyle olacakmış.