Emniyet Personeli

Bakan Soylu PÖH Alımlarına Değinmedi! 10 Bin PÖH Alımı 2019 Yılında Mı Olacak?

Türkiye geneli çok sayıda aday EGM bünyesine gerçekleştirileceği açıklanan PÖH alımlarına dair ilanlar hakkında bir gelişme yaşanmasını bekliyordu. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun geçtiğimiz aylarda yapmış olduğu açıklamasında 10 bin PÖH alımları ile ilgili açıklamalarda bulunmuş ve adayları sevindirmişti. İlanın 2018 yılı içerisinde yayımlanmasını bekleyen adaylar için ise önemli bir gelişme yaşandı. 

İçişleri Bakanı Soylu katılmış olduğu bir program kapsamında İçişleri Bakanlığı’na yapılacak olan memur alımları hakkında açıklamalarda bulundu ancak PÖH alımlarına hiç değinmedi. İşte yaşanan gelişmeler,

PÖH ALIMLARI 2018 YILI İÇERİSİNDE YAPILMAYACAK MI?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katılmış olduğu bir program kapsamında İçişleri Bakanlığı’na memur alımlarına dair açıklamalarda bulundu. Bu konuda bakanlığı önümüzdeki yıl için yapılacak olan memur alımları hakkında bilgiler veren Bakan Soylu 1170 memur alınacağını ifade etmişti. Bakan Soylu’nun açıklamalarında dikkat çeken nokta ise Emniyet Genel Müdürlüğü’ne yapılması planlanan PÖH alımlarına değinmemesi oldu. 

Bakan Soylu daha önceden yapılan PÖH alımları öncesinde katıldığı program ve etkinliklerde alımları adaylarda önceden müjdelerdi. İçişleri Bakanı Soylu’nun memur alımlarına değinip PÖH alımlarına değinmemesi ise alımların 2018 yılı içinde olmayacağı değerlendirmelerine neden oldu. Ayrıca yapılması beklenen 10 bin PÖH alımı için ise henüz net bir açıklama bulunmuyor. Yaşanacak gelişmeleri anlık olarak sizlere aktaracağız. 

Bir Yorum

  1. Yemin ediyorum artik caresizlikten issizlikten yasamak istemiyorum aylardir anamiz agladi ha bugun ha yarin basvuru olacak diye bosuna umut bagliyip duruyoruz.ben turkum turk lazim,cerkezim,kurdum,arabim,aleviyim ne farkeder ki ben yine sanli bayragimin altinda hastane koselerinde yatan bir turkum .Burda ben yabanci uyruklu degilim gunlerdir hastaneye bagli olan misafirhanelerimiz bana yer vermemekte olsun anam canin sag olsunda disardada yatarim varsin vatanim sagolsun

  2. Lütfen artık açıklansin bizi bekletmeyin artık bayan almi yapilsin boy sınırı 1:60 olsun lutfen Türk kızı ortalamasi zaten 1.60 size yalvsriyoruz sesimizi duyun artık Türkiye için canım feda olsun…

  3. Lütfen alım olsun Allah rïzasın için bayan alımı ve lise mezunu olsun

  4. Arkadaşlar lise mezunu alım oluyor zaten. PMYO olduda zaten. Siz herhalde armut piş ağzıma düş olayındasınız. Gençler lütfen biraz gayret edin ders çalışın azimli olun.

  5. Artık bu PÖH alımı olsun Allah rıza için lise muzunu

  6. askeri̇ alimlarda yas 35 olsun ve egi̇ti̇m de ve bayan boyda esneklik olsun