Adalet Personeli

Isparta Adliyesi Zabıt Katipliği Alımı Nihai Başarı Listesi Açıklandı

Adalet Bakanlığı Isparta Adliyesi resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı bir duyuru ile sözleşmeli Zabıt Katibi alımı nihai başarı listelerinin ilan edildiğini duyurdu. 

Isparta Adliyesi tarafından yayımlanan duyuruda, sözleşmeli Zabıt Katibi olarak atanmaya hak kazanan adayların evrak teslim sürecine dair de bilgiler verildi. 

ISPARTA ADLİYESİ TARAFINDAN YAYIMLANAN DUYURU METNİ

Adalet Bakanlığı Isparta Adliyesi tarafından yayımlanan duyuruda, sınav sonucu başarılı olan adayların aşağıda yer alan evraklar ile birlikte Isparta Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanlığına teslim edecekleri açıklandı. Adliye yayımladığı duyurusunda ayrıca aşağıda yer alan evrakların teslim sürecini 25 Ekim olarak duyurdu. 

Başvuru Evrakları; 1- 2 Adet biyometrik fotoğraf. 2- Başvuru esnasında verilen evrak asılları (diploma, sertifika,) 3- Mal bildirimi. (*) 4- Aile nüfus kayıt örneği. 5- Sabıka kaydı (evli olan bayanlar, kızlık soyadı ve evlendikten sonrası soyadları ile ayrı ayrı olmak üzere) 6- Sağlık beyanı.(*) 7- Askerlik durum belgesi (erkek adaylar için) 8- Başka kurum ve kuruluşlara karşı mecburi hizmetle yükümlü olmadığına dair belge. (*) 9- Nüfus cüzdan aslı (fotokopisi ile birlikte)