Sözleşmeli Personel Alım İlanları

KYK Personel Alımı İçin Sözlü Sınavlar Ne Zaman Başlıyor?

KYK 1403 Personel alımı Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından 1403 personel alımına dair ilan yayımlanmış ve başvuru süreci sona ermişti. Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) 1403 Personel istihdam edecek. Bu personellerin 842’i kadın 561’i erkek olacak. Sözlü sınava hak kazanan adayların listesi sınav yerleri ve sınav tarihi 8 Nisan 2016 tarihinde www.gsb.gov.tr , www.kyk.gov.tr adreslerinden ilan edilecek ve adaylara ayrıca bir yazılı tebligat gönderilmeyecek. 

KYK Personel Alımı Sözlü Sınavları

Sözlü sınavlar 2 Mayıs 2016 tarihinden itibaren başlayacak ve sınava girmeyi hak kazanan adaylar tercih ettikleri yerlerden sınavlara girecekler.  Sözlü sınavda KYK personel alımı için başvuruda bulunan adaylara genel kültür, ifade yeteneği ve muhakeme gücü ile birlikte temsil kabiliyeti ve iletişim becerileri olmak üzere 4 ana başlıkta sınav komisyonu üyeleri tarafından ayrı ayrı değerlendirmeye tabi tutulacak, ve söz konusu komisyon üyelerinin vermiş olduğu puanların aritmetik ortalaması esas alınacak. Bu ortalamadan 100 tam puan üzerinden 70 ve üzeri alan adaylar başarılı sayılacak.

KYK personel alımı için yapılan sözlü sınavın sonuçlarıona itirazlar sınav sonuçlarının ilan edilmesinden sonra 5 iş gün içerisinde Genel Müdürlük İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına yapılacak. İtirazlar 5 iş günü içerisinde değerlendirilecek ve sonuç adaya bildirilecek. Sınav sonucunda başarılı olarak atanma hakkına sahip olan adaylardan istenen belgeler ve söz konusu belgelerin teslim tarihi Gençlik ve Spor Bakanlığı resmi internet sitesi ve www.kyk.gov.tr sitesinden ilan edilecek. Adaylara ayrıca yazılı bir tebligat yapılmayacak.

Personel Alım İlanına Göz Atmak İçin TIKLAYINIZ

Kamupersoneli.net