Kpss A Memur Alım İlanları

2 Kamu Kurumuna 70 Uzman Yardımcısı Alımı Yapılıyor!

Kamupersoneli.net olarak Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanlarını okuyucularımızla paylaşmaya devam ediyoruz.

Söz konusu yayımlanan ilanlara yönelik olarak; başvuru şartları, başvuru tarihleri, başvuru yerleri ile alakalı olarak detayları derledik.

HANGİ KURUMLAR UZMAN YARDIMCISI ALACAK?

Yayımlanan ilanlar kapsamında uzman yardımcısı alımı yapılacak olan kurumlar şöyle;

“Diyanet İşleri Başkanlığı ve Kamu Denetçiliği Kurumu” olarak açıklandı.

DİB UZMAN YARDMCISI ALIM İLANI DETAYLARI

DİB tarafından iki farklı ilan yayımlandı.

Yayımlanan ilanlarda 25 uzman kadrosu alımıyla alakalı olarak;

“Diyanet İşleri Başkanlığı merkez teşkilatında münhal bulunan, aşağıda sınıfı, unvanı, kadro derecesi, öğrenim durumu ve adedi belirtilen “Diyanet İşleri Uzman Yardımcısı” kadrolarına atama yapmak için iki aşamalı (yazılı ve sözlü) yarışma sınavı yapılacaktır.” denildi.

DİB’in bir diğer ilanında ise; 30 uzman yardımcısı alımı yapılacağı bildirildi ve bu ifadeler kullanıldı; “Diyanet İşleri Başkanlığı merkez teşkilatında münhal bulunan; aşağıda unvanı, sınıfı, kadro derecesi, puan türü ve adedi belirtilen “Din İşleri Yüksek Kurulu Uzman Yardımcısı” kadrolarına atama yapmak için iki aşamalı (yazılı ve sözlü) yarışma sınavı yapılacaktır.” denildi.

KDK UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI DETAYLARI

KDK tarafından yayımlanan ilanda 15 uzman kadrosu alımıyla alakalı olarak;

“Kamu Denetçiliği Kurumunda Genel İdare Hizmetleri sınıfında açık bulunan 9 uncu derece kadrolarda görev yapmak üzere sözlü sına ile 15 adet uzman yardımcısı alımı yapılacaktır.” denildi.