Emniyet Personeli

Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavları Ne Zaman Yapılacak?

Kamupersoneli.net olarak “Çarşı ve Mahalle” bekçiliği yazılı sınavlarıyla alakalı olarak detayları paylaşıyoruz.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Polis Akademisi Başkanlığı (POMEM) resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan duyuru kapsamında 7 bin bekçi alımı yazılı sınavlarının ne zaman yapılacağı hakkında detaylar belli oldu.

Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavları Ne Zaman Yapılacak?

YAZILI SINAVLAR NE ZAMAN?

Polis Akademisi Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyurular kapsamında 7 bin bekçi alımı yazılı sınavlarının ne zaman yapılacağıyla alakalı olarak detaylar paylaşıldı.

Söz konusu “Çarşı ve Mahalle” bekçiliği alımı yazılı sınavlarının 20 Ekim 2018 tarihinde saat 10:00’da gerçekleştirileceği ifade edildi. Bu kapsamda sınav giriş belgelerinin 11 Ekim 2018 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından erişime açılabileceği ifade edildi.

Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavları Ne Zaman Yapılacak?

POLİS AKADEMİSİNDEN YAYIMLANAN DUYURU

1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı kapsamında 09-23 Temmuz 2018 tarihleri arasında şahsen müracaatları alınan ve ön sağlık kontrollerini başarıyla geçerek yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylara 20 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 10.00’da “Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı” yapılacaktır.

Sınav merkezleri de belirtilen duyuruya göre sınav “İstanbul, İzmir, Ankara, Konya, Çorum, Sivas, Gaziantep, Elazığ, Erzurum, Batman” illerinde gerçekleştirilecektir.

Bir Yorum