Adalet Personeli

Adalet Bakanlığı Yazı İşleri ve İdari İşler Müdürlüğü Görevde Yükselme Atama Sonuçları Açıklandı

Adalet Bakanlığı’nca 2 Nisan ile 14 Mayıs tarihleri arasında Yazı İşleri ve İdari İşler Müdürlüğü kadrolarına geçiş için gerçekleştirilen görevde yükselme sınavı sonuçları açıklandı. 

ADALET BAKANLIĞI GÖREVDE YÜKSELME SINAV SONUÇLARINI AÇIKLADI

Adalet Bakanlığı’nın resmi internet sayfası üzerinden yayımlanan duyuru metninde, Adalet Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği kapsamında yazı işleri ve idari işler müdürlüğü kadroları için Görevde Yükselme Sınavı düzenlendiği bildirildi. 

Bu çerçevede gerçekleştirilen sınavda başarılı olan personellerin 15 Eylül ile 18 Eylül tarihleri arasında tercih işlemlerinde bulunduğu hatırlatıldı. Bakanlık söz konusu sınava dair bir duyuru daha yayımlayarak tercih sonuçlarının açıklandığını ve personellerin tercih sonuçlarına Adalet Bakanlığı Sonuç Sorgulama ekranı üzerinden ulaşabileceklerini bildirdi. 

Adalet Bakanlığı Görevde Yükselme Tercih Sonucu Duyurusu

Adalet Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda 07/10/2017 tarihinde yapılan görevde yükselme yazılı sınavı ile 02/04/2018-14/05/2018 tarihleri arasında yapılan sözlü sınav sonucunda başarılı olarak yazı işleri ve idari işler müdürlüğü kadrolarına atanmaya hak kazanan personelin, 15/09/2018 ile 18/09/2018 tarihleri arasında alınan tercihleri doğrultusunda Adalet Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinin 22 nci maddesi kapsamında başarı sıralaması ve tercihlerine göre atama işlemleri gerçekleştirilmiş olup ataması gerçekleştirilen personele ilişkin sonuçlar aşağıdaki butona tıklanarak sorgulanabilecektir. Ataması yapılan yazı işleri ve idari işler müdürlerine yeni görevlerinde başarılar dileriz.