Öğretmen

Bakan Selçuk'tan Çok Önemli Öğretmen Ataması Açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk TRT Haber Koordinatör Yardımcısı Aysun Torun’un sorularını yanıtladı. Burada Milli Eğitim Bakanı Selçuk açıklamalarında 20 bin öğretmen daha atanacağını ifade etti.  

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk TRT Haber’de yaptığı açıklamalarında öğretmen atamaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk açıklamalarında öğretmen atama sayısının 20 bin ile sınırlı olduğunu sonradan 5 bin atama daha gerçekleştiğini ifade ederek Aralık ayının sonunda 20 bin atamanın daha olacağını vurguladı.

20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI AÇIKLAMASI

Bakan Selçuk’un açıklamaları şöyle oldu:

Bütçede bir tasarruf dönemindeyiz. Bu sene planlanan öğretmensayısı 20 binle sınırlıydı. Sonradan 5 bin atama daha gerçekleşti. Ben göreve geldikten sonra sayın Cumhurbaşkanımızdan bir istirhamım oldu. Aralık sonunda 20 bin öğretmen daha atanacak. Meclis’in açılmasını bekliyoruz.

Öğretmen arkadaşlarıma daha fazla bir şey söylemeyim. Onlar benim ne demek istediğimi biliyorlar. Çocuklarıma, kuzularıma söyleyeceğim şey; çaba göstermeleri, emek vermeleri. Velilerimizden beklentim şu; kendi öz geçmişlerine bakarak çocuklar için bir öz gelecek yaratmasınlar. Müsaade etsinler öğretmenlerinin sağduyusuna güvensinler ve çocuklarının peşinde aşırı derecede durmasınlar.  Bıraksınlar bu çocuklar hayatla mücadele etsin, çocuklarının her problemini önceden çözmesinler.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. 5 bin atama yapilmadi malesef 2786 açıkta kaldı atanamadi başvuru şartı tutup ta atanamayan 1364 kişi kaldı. madur olan kişilere atama istiyoruz

  2. Ağızlara sakız olmuş,değer verilmeyen,çözümsüz gibi tavırlar sergilenen, öğretmenlerden oluşan işsiz arkadaşlarımıza gösterilen alaka için teşekkürler.