Diyanet Personeli

DİB Görevde Yükselme Yazılı Sınavı Sonuçları Açıklandı

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) tarafından DİB Görevde yükselme yazılı sınavının sonuçları açıklandı. Sonuçları sayfanın altındaki linkten bulabilirsiniz.

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) 2015 Yılı Görevde Yükselme Sınavı Sonuçları Açıklandı

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) 2015 Yılı Görevde Yükselme Sınavının yazılı bölümü için Şube Müdürü, Din Hizmetleri Uzmanı, Eğitim Uzmanı, Şef kadroları için sınava giren adayların yazılı sınav sonuçları ve sözlü sınavın yeri ve tarihi belli oldu. Adaylar sınav sonuçlarını ve sınav yeri tarihini Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) resmi internet sitesinden öğrenebilecekler.

https://dibbys.diyanet.gov.tr/ sınav sonuçları için adaylar kullanıcı adı ve hesap şifreleri ile giriş yapabilirler. Din Hizmetleri Uzmanı, Eğitim Uzmanı ve Şef kadroları için sınava giren adaylardan en az 70 puan alanlar atamaya hak kazanırken, bu rakam Şube Müdürü Grup 1 ve Şube Müdürü grup 2 için 78 olarak açıklanmıştı. Sözlü sınav aşamasına katılmaya hak kazanan adaylar “Sınav Giriş Belgesini” https://dibbys.diyanet.gov.tr/ adresinden temin edebilecekler. Şube müdürlüğü sözlü sınavına girmeye hak kazanan adaylar belirtilen belgelerle birlikte belirtilen sınav merkezinde saat 09:30’da hazır bulunacaklar.

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) Görevde Yükselme Yazılı sınav sonuçlarını öğrenmek ve sözlü sınav giriş belgesini temin etmek için Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nün resmi internet sayfası olan https://dibbys.diyanet.gov.tr/ ‘e kullanıcı hesaplarıyla giriş yapmaları gerekmektedir. Adaylara ayrıca herhangi bir yazı gönderilmeyecek. Adaylar sınav giriş belgelerini ilgili siteden edindikten sonra belirlenmiş tarih ve zamanda sınav merkezinde olmaları gerekmektedir.

Kamupersoneli.net