Banka Personeli Alım İlanları

Deneyimli/Deneyimsiz Gişe İşlemleri Yetkilisi Alım İlanı Yayımlayan Bankalar

Bilindiği üzere çok sayıda banka personel alım ilanlarını kariyer siteleri üzerinden yayımlıyorlar. 

Kamupersoneli.net olarak bu haberimizde siz ziyaretçilerimize farklı bankalar tarafından yayımlanan Gişe İşlemleri Yetkilisi alım ilanlarını derledik. Bu alım ilanlarında farklı eğitim seviyelerinden mezun adaylar başvuruda bulunabiliyor. İşte ilanlara dair bilinmesi gereken diğer detaylar,

GİŞE İŞLEMLERİ YETKİLİSİ ALIMI YAPAN BANKALAR

Gişe İşlemleri Yetkilisi alımları için kariyer siteleri üzerinden alım ilanı yayımlayan 5 farklı banka bulunuyor. Bu bankalar tarafından yayımlanan alım ilanlarında ilan edilen pozisyon için yapılan alımların farklı şehirlerde bulunan banka şubelerinde görevlendirileceği belirtildi. 

Peki Gişe İşlemleri Yetkilisi alımı yapacak olan bankalar hangileri? Bu kadro için ilan yayımlayan 5 farklı banka arasında Akbank, Burgan Bank, HSBC Bank, Aktif Yatırım Bankası ve Türkiye Ekonomi Bankası yer alıyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Söz konusu alım ilanları için adayların alım yapacak banka tarafından belirlenen başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. Bu başvuru koşulları her bank için değişiyor. Bankaların alım ilanlarında yer alan en önemli koşul ise eğitim şartı. Bazı bankalar sadece lisans mezunu personel alımı yapacağını ilan ederken bazı bankalar önlisans mezunu adaylarında başvurularını kabul ediyor. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, İlan metninde Gişe Memuru pozisyonu için belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetine önem vermek.

İLANLARA NASIL ULAŞILIR?

Akbank, Burgan Bank, HSBC Bank, Aktif Yatırım Bankası ve Türkiye Ekonomi Bankası tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına ulaşmak isteyen adaylar https://goo.gl/HrUK1g bağlantısından faydalanabilirler. Adaylar ayrıca söz konusu alım ilanı için Google veya diğer arama motorlarına Gişe Yetkilisi İş İlanları yazıp ara butonuna bastıklarında ilk çıkan arama sonucu üzerinden ilanlara ulaşabilirler.

Kamupersoneli.net – ANKARA