Eylül Ayı Geldi! 10 Bin Polis Alım İlanı Ne Zaman Yayımlanacak?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yapmış olduğu açıklamalara göre; Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde polis alımının yapılacağını ve bu alımların da Eylül ayında gerçekleştirileceğini ifade etmişti.

EYLÜL AYINDA 10 BİN POLİS ALIMI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konuyla alakalı olarak; 2017 yılının ilk üç ayı içerisinde karşılaştırıldığında asayiş hizmetlerinde 2017 yılına oranla 2017- 2016 yılına nazaran önemli farklılıklar olduğunu ve mal varlığına karşı olarak işlenen suçlarda yüzde 11’lik oranda azalma yaşandığını ve polis eksikliğinin yaşandığı ifade etmişti.

Ayrıca bu açıklamaların ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Eylül ayında Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 10 bin polis alımının yapılacağını ifade etti ancak alınacak olan polislerin hangi branşta olacağını belirtmemişti.

ADAYLARIN TALEPLERİNİ TOPLUYORUZ.

Eylül ayında 10 bin polis alımı gerçekleştirileceği ifade edirken Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde polis alımı için ilan Polis Akademisi Başkanlığının resmi web adresi üzerinden yayımlanacak.

Söz konusu yayımlanan ilana göre sizlerin beklentisi neler? Size göre polis alımlarında genel şartlar nasıl olmalıdır? 

Polis alımları hakkında adaylardan sitemize çeşitli geri bildirimler gönderiliyor. Adaylar geri bildirimlerinde polis alımlarının en az lise mezunu olmasını KPSS ve yaş şartları hakkında da bir düzenleme yapılmasını talep ediyorlar. Peki size göre eğitim, yaş ve KPSS şartı nasıl olmalıdır?

Exit mobile version