Öğretmen

MEB Öğretmenlerin Eylül Döneminde Seminerleri Nerede Yapacaklarını Açıkladı

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü, 2018 yılı Eylül ayında yapılacak öğretmen seminerlerinin nerede yapılacağına ilişkin yazıyı okullara gönderdi. 

MEB tarafından gönderilen yazıya göre öğretmen seminerleri geçtiğimiz yıllardan farklı olmak üzere kendi okullarında yapacaklar. Yani geçtiğimiz yıllarda Eylül dönemi seminerleri de istedikleri yerlerde alan öğretmenler, yayınlanan resmi yazıyla kadrolarının olduğu okullarda semineri alacaklar.

ÖĞRETMENLER EYLÜL SEMİNERLERİNİ KENDİ OKULLARINDA YAPACAKLAR

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından Eylül ayı seminerlerine ilişkin gönderilen yazıda, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği, Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği ve Hayat Boyu Öğrenme Kurumları yönetmeliği gereğince 2018 eylül dönemi Mesleki Çalışma Programı, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünde yürürlüğe konduğu açıklandı. 

Buna göre 2018 Eylül döneminde yapılacak Mesleki Çalışma Programının resmi tatil dönemlerine denk gelmemesi, eğitim ve öğretim takviminin uygun olması için bulundukları okullarda yapacakları açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen resmi yazı da ayrıca seminer tarihlerine ve detaylarına dair bilgiler de yer aldı. 

İşte Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen resmi yazı;

MEB Öğretmenlerin Eylül Döneminde Seminerleri Nerede Yapacaklarını Açıkladı

Kamupersoneli.net – ANKARA