2018 KPSS Lisans Sonuçları Bekleniyor! Ne Zaman Açıklanacak?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı aracılığıyla 2018 KPSS Lisans sınavına giren adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladılar.

Üniversitelerin dört yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olan lisans mezunu adaylar 2018 yılında Temmuz ayı içerisinde ÖSYM tarafından gerçekleştirilen KPSS’ye girmişlerdi.

Gerçekleştirilen sınavın üzerinden bir aylık bir süre geçmiş olmasına rağmen adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırmaya devam ediyorlar.

2018 KPSS LİSANS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2018 Lisans KPSS’ye katılım gösteren yüz binlerce aday sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair araştırmalarına devam ediyorlar.

Kamupersoneli.net olarak bu konuyla alakalı olarak Ölçme, Seçme ve Yerleştirme (ÖSYM) Merkezi Başkanlığı tarafından yayımlanan sınav takviminde yer alan detayları okuyucularımızla paylaşıyoruz.

ÖSYM’nin yıl içerisinde yayımlamış olduğu 2018 sınav takvimine göre 2018 Lisans KPSS sonuçları Ağustos ayı sonlarında açıklanacağı ifade edildi.

ÖSYM bu konuda yapmış olduğu açıklamasında 31 Ağustos Cuma gününü işaret etti ve adayların verilen tarihte ÖSYM’nin web adresini kontrol etmeleri gerektiği belirtildi.

Adaylar sonuçlarını görüntülemek için ÖSYM’nin internet sayfası üzerinden aday işlemleri sistemine giriş yaparak sonuçlarını görüntüleyecekleri ifade ediliyor.

Ayrıca adayların aday işlemleri sistemine giriş yapmaları için ise T.C. numaraları ve şifrelerini girmeleri gerekmekte.

Şifreleri olmayan adaylar ÖSYM merkezleri aracılığıyla şifre alabilirler.

Kamupersoneli.net I ANKARA

Exit mobile version