MHP Milletvekili Arzu Erdem'den POMEM'de Yaş Şartı ve PÖH Alımı Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, AHaber canlı yayınına katıldı. Burada gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan MHP Milletvekil Erdem polis alımlarına dair adaylardan gelen talepleri değerlendirdi ve bu konuda atılan adımlar hakkında bilgi verdi. 

MHP MİLLETVEKİLİ ARZU ERDEM’DEN PÖH ALIMI AÇIKLAMASI

Arzu Erdem katılmış olduğu televizyon programı kapsamında yapmış olduğu konuşmasında, adaylardan Polis Özel Harekat alımı konusunda çok soru geldiğini vurguladı. Adayların özellikle alımların ne zaman olacağına dair soruları olduğunu ifade eden MHP Milletvekili Arzu Erdem, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bu konuda yapmış olduğu açıklamaları hatırlattı ve adayların alımları takip etmelerini istedi. 

PÖH ve POMEM alımlarında uygulanan yaş şartı konusuna dair de açıklamalarda bulunan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem adayların bu yaş şartının 32’ye yükseltilmesi yönünde talepleri olduğunu söyledi. Bu konuda Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir çalışma yaptığını vurgulayan Arzu Erdem adayların bu taleplerinin dile getirildiğini söyledi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Arzu Erdem konuşmasında ayrıca kız Polis Özel Harekat alımına ile ilgili yapılan çalışmalara değindi. Bu konu hakkında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamalarını hatırlatan MHP Milletvekili Erdem kız adayların keskin nişancılık konusunda göstermiş oldukları başarıyı anımsattı. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version