6 Farklı Banka Deneyimli/Deneyimsiz Gişe Memuru Alım İlanı Yayımladı

Kariyer siteleri üzerinden 6 farklı banka Gişe Memuru alımı için ilan yayımladı. Türkiye geneli farklı şehirlerde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılacak alımlara önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecekler. 

Peki Gişe Memuru alım ilanı hangi bankalar tarafından yayımlandı? Alımlara başvurular nasıl yapılacak? ve Başvuru koşulları neler? tüm bu soruların cevabını sizlere aktarıyoruz. 

GİŞE MEMURU ALIMI YAPAN BANKALAR

Kariyer siteleri üzerinden yayımladıkları ilanlar ile Gişe Memuru alımı yapacağını ilan eden 6 farklı banka bulunuyor. Kadrolarında personel açığı bulunan ve farklı şehirlerde yer alan şubelerine Gişe Memuru alımı yapacak olan bu bankalar şöyle; 

Akbank, Burgan Bank, Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), HSBC Bank, Kıbrıs’ta faaliyet gösteren Creditwest Bank ve Şekerbank (Şekerbank Gişe Personeli alımlarını İşlem Yetkilisi pozisyonuyla alıyor)

BAŞVURU KOŞULLARI

Gişe Personeli alımı için adaylarda aranan koşullar her bankaya göre farklılık gösteriyor. Ancak bankaların adaylardan talep ettikleri en önemli koşul adayın bankacılık sektöründe kariyer hedefinin olması. Bu şartın dışında adaylardan talep edilen diğer koşulları sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, İlan metninde Gişe Memuru pozisyonu için belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetine önem vermek.

İLANLARA BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Yukarıda yer alan bankalarda Gişe Memuru olmak isteyen adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer sitesi üzerinden yapacaklar. Adayın öncelikle o kariyer sitesinde üyelik açması daha sonra ise ilanlara ulaşıp kendisine uygun ilana başvuru yapması gerekiyor.  Adaylar ilanlara arama motoru Google’e Gişe Yetkilisi İş İlanları yazıp ara butonuna bastıklarında ilk çıkan arama sonucu üzerinden ulaşabilirler. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version