20 Bin Öğretmen Ataması "2017 KPSS" İle Olmalı Dediler Klip Çektiler

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yapmış olduğu bir açıklama ile öğretmen ataması yapılacağını ilan etmişti. 

Bakan Selçuk yapmış olduğu açıklamasında 100 gün içinde 20 bin öğretmen ataması yapılacağını bildirmiş ancak detayları hakkında bilgi vermemişti. Çok sayıda öğretmen adayı ise bu alımların 2017 KPSS ile yapılmasını talep ediyor ve bunun için ise bir video klip hazırladırlar. 

ÖĞRETMEN ADAYLARINDAN 2017 KPSS İLE ATAMA TALEBİ İÇİN VİDEO KLİP

2017 KPSS puanına sahip binlerce öğretmen adayı önümüzdeki günlerde gerçekleştirilmesi beklenen öğretmen atamalarına ilişkin taleplerini duyurmak için sosyal medya üzerinden kampanyalar düzenliyorlar. Bu kapsamda yapmış oldukları sosyal medya çalışmalarında 20 bin öğretmen atamasının 2017 KPSS ile yapılmasını isteyen öğretmen adayları bunun için bir video klip hazırladılar. 

Çeşitli sosyal medya ağları üzerinden paylaşılan bu video klip ile öğretmen adayları öğretmen atamalarının neden 2017 KPSS ile yapılması gerektiğine ilişkin nedenlerini söylüyorlar. 2017 KPSS yapılan öğretmen atama sayısına dikkat çeken adaylar bu sayının daha önceki yıllara göre bir hayli düşük olduğu vurgusunda bulunuyorlar. Kamupersoneli.net ailesi olarak bizlerde daha önceden yapmış olduğumuz haberlerde 2017 KPSS ile atama bekleyen adayların sesi olmaya çalışmış ve onların taleplerini dile getirmiştik. 

Kamupersoneli.net – ANKARA 

Exit mobile version