Öğretmen

Talip Geylan: MEB Alan Değişikliği Konusunda Adım Atmalıdır

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan’ı makamında ziyaret eden, diplomaya bağlı alan değişikliği talebinde bulunan öğretmenler yönetmeliğe uygun diplomaya dayalı alan değişikliği yapılmasını isteyen öğretmenler Genel Başkan Geylan’dan destek istediler.

Talip Geylan, diplomaya bağlı değişikliği talebini yetkililere her fırsatta dile getirdiklerini ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a sunmuş oldukları raporların içerisinde yer alan başlıklardan bir tanesinin de bu konu olduğunu ifade etti.

Geylan ayrıca bu konuyla alakalı olarak bütün taleplerinin hemen karşılanmayacağının bilincinde olduklarını ancak alan değişikliği taleplerinin her yıl düzenli olarak yapılmış olduğunda beklentilerin zaman içerisinde karşılanacağını ve taleplerin en aza ineceğini sözlerine ekledi.

Milli Eğitim Bakanlığı’na yakışanın bu talepleri hayata geçirmek olduğunu söyleyen Geylan yaptığı açıklamada ise;

“Diplomaya bağlı alan değişikliği talebini yetkililere her fırsatta iletiyoruz. Diplomaya alan değişikliği uzun zamandır gündemimizde olan bir konudur. Alan değişikliği işlemlerinin, tüm branşları kapsayacak şekilde ve bu dönem çerçevesinde yapılması uygun olacaktır.

MEB’e yakışan da bu talebe hayata geçirmektir.” dedi.

Kamupersoneli.net I ANKARA

Bir Yorum

  1. Alan değişikliği müjdesini bekliyoruz. Başkanım sesimiz oldunuz Teşekkürler

  2. En yakın zamanda müjdeyi bekliyoruz beş yıldır yapılmıyor diplomaya dayalı alan değişikliği

  3. Alanında atama yapılmadığı için sınıf öğretmeni olarak görev yapanlara da diplomadaki alamlarına geçme hakkı verilmesini talep ediyoruz.Saygılarımla…