Kişisel Verileri Koruma Kurumu Kamu Personeli Alım İlanı Yayımladı

Kişisel Verileri Koruma Kurumu, DPB’nin internet sitesi üzerinden yayımladığı bir ilan ile kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. 

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puan sıralaması esasına göre yapılacağı ilan edilen kamu personeli alımlarında adaylardan talep edilen şartlar ve ilana dair bilinmesi gerekenleri haberimizde siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

KADRO DETAYLARI

Kişisel Verileri Koruma Kurumu yayımladığı ilanında 3 farklı alanda Uzman Yardımcısı alımı yapacağını duyurdu. İlana göre alımlarda toplam 35 personel istihdamı yapılacak. Uzman yardımcısı alımı yapılacak alanlar ve bu alanlara göre yapılan kadro dağılımları şöyle;

Hukuk grubundan 15, Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler, İktisat ve İşletme grubundan 10 ve Elektronik, Elektrik Elektronik, Elektronik ve Haberleşme, Bilgisayar Mühendisliği ve Bilişim Sistemleri Mühendisliği grubundan 10 Uzman yardımcısı alımı yapılacak. 

BAŞVURU KOŞULLARI 

Söz konusu alım ilanına başvuru yapmak isteyen adaylara yönelik Kişisel Verileri Koruma Kurumu tarafından yayımlanan başvuru şartları şu şekilde,

657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak, 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) katılmış ve yukarıda yer alan tabloda belirtilen puan türlerinden asgari 70 puan ve üzerinde puan almış olmak, Son beş yıl içinde YDS’den veya dil yeterliği bakımından bunlara denkliği ÖSYM tarafından kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan bir sınavdan 70 yetmiş veya daha yukarı puan almış olmak. 2018 yılı Ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden Kişisel Verileri Koruma Kurumu tarafından yayımlanan Uzman Yardımcısı alım ilanına başvurular 10 Eylül tarihinde başlayacak ve 21 Eylül tarihinde sona erecek. İlana başvuru yapmak isteyen adaylar kurum tarafından belirlenen ve ilan metninde yer alan başvuru evrakları ile birlikte başvurularını kuruma şahsen veya posta yoluyla yapacaklardır. 

Exit mobile version