Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 60 KPSS İle Muvazzaf Subay Alım İlanı Sona Eriyor

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Muvazzaf Subay alım ilanı için başvuru süreci sona eriyor. 10 Ağustos saat 23.59’da sona erecek başvurular öncesinde siz okuyucularımıza ilana dair detayları tekrar hatırlatıyoruz. 

Deniz Sınıfı Subay alımı için talep edilen başvuru koşulları ve ilana başvuruların nasıl yapılacağına ilişkin detayları sizlerle paylaşıyoruz. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı deniz sınıfı Muvazzaf Subay alım ilanına başvuru yapacak adayların aşağıda yer alan başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. Ayrıca sizlere aşağıda aktardığımız koşulların dışında ilana başvuru yapacak adayların ilgili eğitim şartını sağlamaları gerekiyor. Bu şartlar Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nca yayımlanan ve aşağıda yer alan başvuru kılavuzunda yer alıyor. İlan metninde yer alan diğer koşulları sizlerle paylaşıyoruz. 

Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, affa veya zamanaşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adlî sicilden çıkartılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak, Sivil okullardan herhangi bir nedenle çıkarılmamış, askerî okullardan herhangi bir nedenle çıkarılmamış olmak, Lisans düzeyinde mezunlar için 27 yaşından büyük olmamak, Lisansüstü eğitimini tamamlamış olanlar için 32 yaşından büyük olmamak, 2017 veya 2018 yılları Kamu Personeli Seçme Sınavı sonucunda “KPSSP3 Lisans Puan türünden en az 60 ve üzeri puan almış olmak. 

Milli Savunma Bakanlığı ve Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımlanan Deniz Sınıfı Muvazzaf Subay alım ilanına başvuru yapacak adayların ayrıca alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçlarının olumlu olması isteniyor. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Deniz Sınıfı Subay alım ilanına başvurular haberimizin başında da belirttiğimiz gibi 10 Ağustos 23.59’da sona erecek. İlana başvuru yapacak adaylar Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin sayfası üzerinde yer alan başvuru sayfası aracılığıyla ön başvurularını yapacaklar. İnternet ortamında yapılacak başvurulara dair detaylar ve diğer ayrıntılar için aşağıda yer alan başvuru kılavuzunu inceleyebilirsiniz. 

Exit mobile version