Garanti Bankası Personel Alımı Yapıyor ! Başvurular Nasıl Yapılacak?

Garanti Bankası tarafından çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda farklı illerdeki şubelere farklı kadrolarda personel alımı yapılacağı ifade edildi. Yayımlanan ilana ilişkin detayları okuyucularımızla paylaşıyoruz…

GENEL ŞARTLAR

Garanti Bankası tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Adaylarda aranan şartlar şöyle:

“Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, İlan metninde Gişe Memuru pozisyonu için belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetine önem vermek”

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Garanti Bankası tarafından yayımlanan ilanda “Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Gişe Asistanı, Operasyonel Risk Uzmanı, Müşteri Danışmanı, Teknik Personel, Dış Ticaret ve Krediler Uzmanı, Kobi Bankacılığı Portföy Yöneticiliği, Güvenlik Görevlisi, Satın Alma Uzmanı, Müşteri Deneyimi Araştırma Personeli, İçerik Yönetim Yetkilisi” kadroları için personel alımı yapılacağı ifade edildi.

BAŞVURU DETAYLARI

İlana başvuru yapacak olan adaylar aşağıdaki başvuru linkini tarayıcılarının adres satırına kopyalayarak gerçekleştireceklerdir. Bu link üzerinden adaylar ilanın detaylarına ulaşabilirler.

İlan için; https://goo.gl/NsXgJt

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Exit mobile version