Garanti Bankası Güvenlik Görevlisi, Müşteri Danışmanı ve Gişe Asistanı Alım İlanı Yayımladı

Garanti Bankası farklı şehirlerde bulunan ve kadrosunda personel açığı olan banka şubelerine ilan edilen pozisyonlarda personeli alımı yapacak. 

Farklı eğitim seviyelerinden mezun adayların başvuru yapabileceği ilanlarda yer alan tüm detayları Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. Banka personeli alımına dair detaylar şöyle,

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Garanti Bankası tarafından yayımlanan ilan metnine göre, banka çok sayıda pozisyonda alım yapacak. Ancak hangi pozisyonda kaç personel alımı yapılacağı belirtilmediğinden toplamda ne kadar personel alımı yapılacağı açıklanmadı. Bu kapsamda açık olan kadrolar arasında, Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Gişe Asistanı, Operasyonel Risk Uzmanı, Müşteri Danışmanı, Teknik Personel, Dış Ticaret ve Krediler Uzmanı, Kobi Bankacılığı Portföy Yöneticiliği, Güvenlik Görevlisi, Satın Alma Uzmanı, Müşteri Deneyimi Araştırma Personeli, İçerik Yönetim Yetkilisi kadroları bulunuyor. 

İLANLARA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Garanti Bankası personel alımları için bazı koşullar belirlemiş. İlanda yer alan her pozisyon için farklılık gösteren bu koşulları sağlamayan adayların başvuruları kabul edilmeyecek. Peki Garanti Bankası tarafından yayımlanan başvuru koşulları neler?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, İlan metninde Gişe Memuru pozisyonu için belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetine önem vermek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Garanti Bankası personel alım ilanlarını kariyer siteleri üzerinden yayımlıyor. İlanlara başvuru yapacak adaylar başvurularını bu sitelere üye olarak elektronik olarak yapacaklar. İlanlara ulaşmak için sizlere aktardığımız bağlantıyı kopyalayıp, internet satırına yapıştırın ve enter tuşuna basın. 

İlan için; https://goo.gl/NsXgJt

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version