Banka Personeli Alım İlanları

Akbank 29 Farklı Pozisyonda En Az Lise Mezunu Personel Alıyor!

Akbank tarafından yeni ilanlar yayımlandı.

Yayımlanan ilanlarda ise adayların en az lise mezunu olması gerektiği ifade edilirken farklı şehirlerde bulunan birimlerde görevlendirmek üzere personel alımı gerçekleştirileceği belirtildi.

AKBANK BANKA PERSONELİ ALIM İLANI

Akbank tarafından yayımlanan personel alım ilanında çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapılacağı bildirildi. Banka tarafından yayımlanan ilan metninde yer alan kadro detaylarına göre kadrolar ise; 

“Ticari müşteri ilişkileri yöneticisi, Özel bankacılık müsteri ilişkileri yöneticisi, Çağrı merkezi yazılım geliştirme uzmanı, Çağrı merkezi yetkilisi, Genel Müdürlük yetkilisi, Gişe yetkilisi, İç kontrol uzmanı, Sistem yönetim uzmanı, Stateji güvenlik olay müdahale analisti ve Dış ticaret kurumsal satış ve pazarlama yöneticisi” olarak açıklandı.

KİMLER BAŞVURU YAPACAK?

Yayımlanan ilanlara başvuru yapacak adayların alt kısımda belirtilen başvuru şartlarına haiz olmaları gerekiyor. Bu başvuru şartları ise;

“Alım yapılacağı duyurulan unvanlara göre belirlenen eğitim seviyelerinden mezun olmak, alım yapılacak şehirde ikamet etmek veya edebilecek olmak, örevini yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunlarının bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, müşteri ve kalite odaklı, dinamik, güler yüzlü ve etkin iletişim sahibi olmak, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek ve takım çalışmasına yatkın olmak. Banka bu şartların dışında işe alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçlarının olumlu olmak” olarak açıklandı.

BAŞVURU SÜRECİ

Akbank tarafından ilan edilen banka personeli pozisyonu için başvuruda bulunacak adayların başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer sitesi üzerinden yapmaları gerekiyor. Adaylar başvuru için önce ilgili siteye üye olmaları daha sonra bu site üzerinden başvuru yapmaları isteniyor. 

İlana ulaşmak ve başvuru yapmak için sizlere vermiş (https://goo.gl/eKiYQT) olduğumuz bağlantıyı kopyalayıp internet tarayıcınıza yapıştırın. 

Kamupersoneli.net I ANKARA