Emniyet Personeli

22. Dönem POMEM Sonuçları Polis Akademisi Tarafından Açıklandı

POMEM SONUÇLARI AÇIKLANDI

Polis Akademisi Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 22. dönem POMEM sonuçlarının açıklandığı ifade edildi.

Adaylar POMEM sonuçlarına aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirler. Bunun yanı sıra POMEM sonuçları hakkında detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

BUNDAN SONRA NE OLACAK?

Bilindiği gibi Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 22. dönem POMEM kapsamında 10 bin polis alımı yapılacağı ifade edilmişti. Adaylar POMEM 10 bin polis alımı için başvurularını gerçekleştirdiler, mülakatlara da katıldılar. Mülakatlar 30 Haziran’da sona erdi. 

22. Dönem POMEM mülakat sonuçları sonrasında, Lisans ve Önlisans mezunu 9.000 erkek, 1.000 kadın polis alımı için adaylar belirlenmiş oldu. Bu adayların Türkiye’nin farklı illerinde yer alan 20 Polis Meslek Eğitim Merkezlerine planlaması yapıldı. Bu kişiler 4 ay sürece eğitim sonrası ise polis adayları mesleklerine başlayacaklar.

Bir Yorum

  1. Adalet yok bu ülkede abim bir turlu siralamaya gremiyor puani iyi sporu iyi boy pos yerinde ama bir turlu olamıyor adaletsizlerrrrr !!!!

  2. Polislikte şu boy şartını indirsinler artık,canugonulden istedigimiz hayalimizdeki meslege boy şartı engeli yüzünden basvuru bile yapamıyoruz

  3. mülakat nedir torpil mi ya zaten alınacaklar belliydi boş yere baktık

  4. sen aylarca belki yıllarca çalış, emek ver. parkur puanın kpss sonucun iyi olsun. mülakata gir hiçbir sorun yaşanma. sonuç "başarısız" hayır ne başarısız? neyi yanlış yaptık? hakkımıza girenlerin Allah belasını versin

  5. Neye göre alınıyor. KPSS tutuyor,Sporu geçtik , mülakatta başarili geçti.fizik, boy pos yerinde. Sorun ne dayımizin olmayışımi. Tabikide başka ne olabilir. Adalet yok haksızlık var. Ben cvp bekliyorum neye göre aliyosunuz. Benim göz yaşlarımin sizin için ne önemi var. Nasilsa listeler zaten hazır.

  6. lise mezunlarini neden almiyorlar artik başarisiz oldumuz mu düşünülüyor bu konuda bize vatan diyin dağlari delelim sizin için ama artik lise mezunlarinida alin ayrimcilik yapmayin

  7. Cocukları mecbburi eğtme zorlayip sonunda adamını işe alanlar Allhın huzuruna hanki yüzle cıkacak

  8. KARDEŞLERİMİZE MESLEKLERİNİN HAYIRLI OLMASINI YÜCE ALLAHTAN DİLERİM.SELAMET ESENLİK HAYIRLAR VE YOLLARI BAHTLARI AÇIK AYDINLIK OLSUN İNŞAALLAH.

  9. Spor nulakat başarı sagla hic gerekce gosterme başarrısız de dayınız yok deyin işin icinden cıkın

  10. Liyakatın olmadığı bir sistemde adalet aramak zaman kaybından başka bir şey değil!!