Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: 20 Bin Öğretmen Ataması Yapacağız

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 100 gün içinde 20 bin öğretmen ataması yapılacağını duyurdu. Ziya Selçuk 20 bin öğretmen atamasına ilişkin açıklamayı Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu bir paylaşım ile öğretmen adaylarına duyurdu. 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk öğretmen atamalarına ilişkin açıklamasında 100 gün içinde atamaların yapılacağını söyledi. Ziya Selçuk ve konuya dair tüm gelişmeler şu şekilde,

MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK’TAN 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI AÇIKLAMASI 

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 100 gün eylem planının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından öğretmen alımlarına dair bazı gelişmeler yaşanmıştı. Bu kapsamda en önemli açıklama ise gece saatlerinde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan geldi. 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk kendisine ait resmi Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu bir paylaşım ile 20 bin öğretmen ataması yapılacağını ve bu atamaların 100 gün içinde gerçekleşeceğini söyledi. Ziya Selçuk 20 bin öğretmen atamasına ilişkin paylaşımında, ”100 gün içinde 20 bin öğretmen ataması yapacağız. Ülkemizde eğitimin gelişmesi için bizleri sürekli cesaretlendiren Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, destekleri için Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’a Milli Eğitim Bakanlığı ailesi adına şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KONUŞMASINDA AÇIKLAMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 100 günlük eylem planına dair açıklamalarında Milli Eğitim Bakanlığı’na öğretmen ataması yapılacağına dair açıklamalarda bulunmuştu. Bu açıklamanın ardından ise Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu ”20 bin yeni öğretmen ataması hayırlı olsun” paylaşımında bulunmuş ve bu paylaşımını kısa süre içinde kaldırmıştı.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version