Banka Personeli Alım İlanları

Denizbank Kendi Sitesinden Yayımladı! Banka Personeli Alımı Yapıyor

Denizbank banka personeli alımı için kendisine ait kurumsal internet sayfası üzerinden yayımladığı bir duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuru metni metninde yer alan kadrolar ve ilana başvuru koşullarına dair detayları sizlere aktarıyoruz. 

DENİZBANK PERSONEL ALIM İLANI

Denizbank tarafından yayımlanan personel alım ilanında 6 farklı pozisyonda personel alımı yapılacağı bildirildi. İlan metninde yer alan bu açık pozisyonlar arasında, Telefonda Satış Temsilcisi, KOBİ Bankacılığı Portföy Yöneticisi, Karadeniz Bölge Tahsilat Avukatı, İletişim Merkezi Post Destek Müşteri Temsilcisi ve Bireysel Danışman kadroları bulunuyor. 

İLANA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Denizbank tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak adayların, banka tarafından ilan metinlerinde yayımlanan koşulların tamamına haiz olmaları gerekiyor. Bu koşullar Denizbank personel alımı genel başvuru koşulları ile alım yapılacak pozisyonlar için belirlenen özel başvuru koşullarından meydana geliyor. 

Yayımlanan ilana göre adayların yukarıda yer alan kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olunması, adayların yine kadrolara göre belirlenen yaş şartını sağlaması, sözlü ve yazılı iletişim becerisi güçlü olması, satış ve ikna kabiliyeti yüksek olması, dinamik çalışma ortamına uyum sağlayabilmesi, Takım çalışmasına yatkın olması, erkek adayların askerlik ile ilişiği bulunmaması, şehirler arası seyahat engeli olmaması şartlarını taşımaları isteniyor. 

BAŞVURULAR ELEKTRONİK OLARAK YAPILACAK

Denizbank tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını bankanın internet sitesi üzerinden elektronik olarak yapacaklar. İlana başvuruda bulunmak ve yayımlanan ilanı görüntülemek için aşağıda yer alan bağlantıyı kullanabilirsiniz. Bağlantıyı önce kopyalayın daha sonra internet satırına yapıştırın ve enter tuşuna basın. 

İlana ulaşmak için; https://goo.gl/q6vMrZ

Kamupersoneli.net – ANKARA