Banka Personeli Alım İlanları

Yetiştirilmek Üzere Gişe İşlemleri Memuru Alımı İçin İlanlar Yayımlandı

Tüm Türkiye’de faaliyet gösteren ve farklı şehirlerde bulunan birimlerine banka personeli alımı yapacağını ilan eden bankaların ilanlarını sizler için derledik. 

GİŞE MEMURU ALIM İLANLARI

Kariyer siteleri üzerinden yayımladıkları ilanlar ile tecrübeli, tecrübesiz ve çeşitli eğitim seviyelerinden mezun adaylar arasından Gişe Memuru, Gişe Personeli ve Gişe İşlem Yetkilisi pozisyonları için alım ilanı yayımlayan bankaların ilanlarına dair bilinmesi gerekenleri sizlere aktarıyoruz. 

Bu kapsamda söz konusu pozisyonlarda personel alımı için ilan yayımlayan 4 farklı banka bulunuyor. Bu bankaların başında Akbank, Şekerbank ve Türkiye Ekonomi Bankası geliyor. Bu iki banka yayımladıkları ilanlar ile bu pozisyon için belirttikleri şehirlerde alım yapacaklarını ilan ettiler. Ayrıca bu pozisyon için Kıbrıs’ta faaliyet gösteren Creditwest Bankası’da alım yapacağını açıkladı. 

BAŞVURU KOŞULLARI

4 farklı banka tarafından yayımlanan Gişe Memuru alım ilanları için adaylardan bazı koşullar talep ediliyor. Bu koşullar ilanı yayımlayan bankaya göre değişiyor. Öyle ki bazı bankalar eğitim şartını lisans mezunu olarak duyururken bazı bankalar önlisans mezunu adayların başvurularını kabul ediyor. Bazı bankalar ise adaylardan bölüm şartı talep ediyorlar. Genel olarak bu başvuru koşulları şu şekilde,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, İlan metninde Gişe Memuru pozisyonu için belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetine önem vermek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Akbank, Şekerbank, TEB ve Creditwest Bank tarafından yayımlanan Gişe Memuru alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını internet üzerinden yapabilecekler. Adaylar ilana ulaşmak ve başvuruda bulunmak için aşağıda yer alan bağlantıyı kullanabilirler. 

İlana ulaşmak için; https://goo.gl/1V6wdj  (Bağlantısını kopyalayın daha sonra internet tarayıcınıza yapıştırın ve enter tuşuna basın.)

Kamupersoneli.net – ANKARA