MEB 5 Bin Ücretli Öğretmen Alımı Atama Takvimi Yayımlandı

Kamupersoneli.net olarak daha önce yaptığımız “MEB 5 Bin Ücretli Öğretmen Alımı Mülakat Tarihleri Halen Açıklanmadı” başlıklı haberimizde atama takviminin bir an önce açıklanması gerektiğini belirtmiştik.

Milli Eğitim bakanlığının resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda 5 bin ücretli öğretmen alımı atama takviminin yayımlandığı ifade edildi.

Konu ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan duyurunun detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Bu kapsamda yayımlanan duyuruya göre sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar 31 Temmuz 2018 tarihinde açıklanacak. Ayrıca adaylar 11 ila 14 Ağustos tarihlerinde sözlü sınava alınacak.

MEB’DEN YAYIMLANAN DUYURU

“Bakanlığımıza bağlı resmi eğitim kurumlarında ek ders ücreti karşılığında görev yapanların sözleşmeli öğretmenliğe atanma sürecini içeren takvim aşağıdaki linkte yayınlanmıştır.

Söz konusu takvim gereğince adayların Bakanlığımızca belirlenen sözlü sınav merkezlerinden (Adana, Ankara, Erzurum, İstanbul, İzmir ve Malatya) illerini 01-04 Ağustos 2018 tarihleri arasında tercih etmeleri önem arz etmektedir.”

ATAMA TAKVİMİ

Exit mobile version