Banka Personeli Alım İlanları

TEB Garaj Amiri, Şube İşlem Yetkilisi ve Şube Asistanı Alımı Yapıyor

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) kariyer siteleri üzerinden yayımladığı bir ilan ile çeşitli pozisyonlarda banka personeli alımı yapacağını duyurdu. 

Türkiye’nin farklı şehirlerinde yer alan banka şubelerinde görevlendirilecek personel alımlarına dair yayımlanan ilanı sizlerle buluşturuyoruz. 

TEB BANKA PERSONELİ ALIM İLANI 

TEB tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanlarında farklı eğitim seviyelerinden mezun adayların başvuru yapabilecekleri kadrolar bulunuyor. İşte ilan metinlerinde yer alan kadro detayları;

TEB personel alım ilanında yer alan boş kadrolar arasında, Müşteri İlişkileri Yetkilisi, Şube İşlem Yöneticisi, Aktif Satış Temsilcisi, Makine Mühendisi, Garaj Amiri, Destek Hizmet, İnsan kaynakları Yetkilisi, Şube Asistanı, İş Analisti, Avukat, Stajyer, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi.

BAŞVURU KOŞULLARI

Farklı şehirlerde bulunan TEB şubelerine yapılacak alımlara; ilan metinlerinde yer alan başvuru koşullarını sağlayan adaylar başvuruda bulunabilecek. 

Türk vatandaşı olmak, Alım yapılacağı ilan edilen kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (TEB banka personeli alım ilanında en az lise mezunu olmak üzere çeşitli eğitim seviyelerinden mezun olmuş adayların başvuru yapabilecekleri kadrolar bulunuyor.), Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli, Dinamik çalışma ortamına ve takım çalışmasına yatkın, Müşteri ve sonuç odaklı düşünebilen, Analitik düşünce yapısına ve etkin iletişim becerilerine sahip, İnsan ilişkilerinde başarılı, takım çalışmasına yatkın, Seyahat engeli olmamak. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILCAK?

Haberimizin başında siz okuyucularımıza aktardığımız gibi TEB banka personeli alım ilanı kariyer siteleri üzerinden yayımlandı. İlana başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularını bu kariyer sitelerine üye olarak elektronik olarak yapabilirler. 

İlanlara ulaşmak için verdiğimiz bağlantıyı (https://goo.gl/zC1A5f) kopyalayın ardından internet tarayıcısına yapıştırıp enter tuşuna basın. 

Kamupersoneli.net – ANKARA