Banka Personeli Alım İlanları

Akbank En Az Lise Mezunu Çağrı Merkezi, Gişe Yetkilisi ve Şoför Alım İlanı Yayımladı

Akbank kariyer siteleri üzerinden yayımladığı bir ilan ile farklı şehirlerde bulunan birimlerinde görevlendirmek üzere banka personeli alımı yapacağını duyurdu. 

Akbank tarafından yayımlanan ilan metninde yer alan açık kadrolar, ilana başvuru şartları ve ilana başvuru yapacak adaylardan talep edilen koşullara ilişkin bilinmesi gerekenleri siz okuyucularımıza aktarıyoruz. 

AKBANK BANKA PERSONELİ ALIM İLANI

Akbank tarafından yayımlanan personel alım ilanında çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapılacağı bildirildi. Banka tarafından yayımlanan ilan metninde yer alan kadro detaylarına göre, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Gişe Personeli ve Şoför alımı yapılacak. 

Banka bu kadroların dışında ayrıca, Gişe Personeli engelli personel, İç Kontrolör Uzmanı, Siber Güvenlik, Nakit Operasyon Yetkilisi, Müşteri İlişkileri Yetkilisi gibi kadrolarda personel alımı yapacağını duyurdu. 

AKBANK PERSONEL ALIM İLANINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlan edilen pozisyonlara başvuru yapacak adayların Akbank tarafından yayımlanan personel alımı başvuru koşullarını sağlaması gerekiyor. Bu koşullar kadrolara göre belirlenmekte olup siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

alım yapılacağı duyurulan unvanlara göre belirlenen eğitim seviyelerinden mezun olmak, alım yapılacak şehirde ikamet etmek veya edebilecek olmak, örevini yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunlarının bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, müşteri ve kalite odaklı, dinamik, güler yüzlü ve etkin iletişim sahibi olmak, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek ve takım çalışmasına yatkın olmak. Banka bu şartların dışında işe alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçlarının olumlu olmasını talep ediyor. 

BAŞVURU SÜRECİ

Akbank tarafından ilan edilen banka personeli pozisyonu için başvuruda bulunacak adayların başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer sitesi üzerinden yapmaları gerekiyor. Adaylar başvuru için önce ilgili siteye üye olmaları daha sonra bu site üzerinden başvuru yapmaları isteniyor. 

İlana ulaşmak ve başvuru yapmak için sizlere vermiş (https://goo.gl/eKiYQT) olduğumuz bağlantıyı kopyalayıp internet tarayıcınıza yapıştırın. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Hepsi yalan bu Akbank ilanları hep mi İstanbul Kocaeli ve engelli alımı yıllardır aynı ilanlar ayıp ya

  2. Bencede yalan lisans mezunları bosta kalkıp lise mezunumu isticekelr