Emniyet Personeli

22. Dönem POMEM Mülakat Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan 10 bin polis alımı için mülakat sonuçlarının açıklanması bekleniyor. 

Mülakat sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Lisans ve Önlisans mezunu 9.000 erkek, 1.000 kadın polis adayı Türkiye’nin çeşitli illerinde bulunan 20 Polis Meslek Eğitim Merkezlerine planlanacak ve verilecek 4 aylık eğitim sonrasında aday polis olarak göreve başlayacaklar. Peki 22. Dönem POMEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar,

22. DÖNEM POMEM MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

12 Mart ile 23 Mart tarihleri arasında başvuruları kabul edilen ve geçtiğimiz Haziran ayı içerisinde mülakat aşaması tamamlanan 22. Dönem POMEM alımı için sonuçların ne zaman açıklanacağı büyük merak konusu. Yaklaşık bir aydır sonuçların açıklanmasını bekleyen adaylar Polis Akademisi Başkanlığı ya da yetkililerden yapılacak açıklamaları bekliyorlar. Geçtiğimiz yıllarda yapılan alımlara bakıldığı zaman sonuçların 15 gün ile bir ay arasında değişen süre zarfları içerisinde açıklandığı görülüyor. En son yapılan 21. Dönem POMEM alımlarında mülakat sonuçları, mülakat aşamalarının tamamlanmasının ardından 20 gün içinde açıklanmıştı. 

Kamupersoneli.net olarak 22. Dönem mülakat sonuçlarının kısa bir süre içerisinde açıklanacağını düşünüyoruz. Konuya dair yetkililerden yapılan açıklamaları veya Polis Akademisi Başkanlığı aracılığıyla yayımlanacak duyuruları sizlere anlık olarak aktaracağız. 

Kamupersoneli.net – ÖZEL Haber

Bir Yorum

  1. Nezamannnnnnnnnn açıklanacak kurba dereye su gelsin diye gözü patlatmış bizimde saprimiz patlayacak