Kpss

2018 KPSS Facebook ve Twitter Yorumları

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Başkanlığı tarafından ilk oturumu gerçekleştirilen 2018 KPSS’de yer alan soruları ve cevapları adaylarla tartışıyoruz.

Sınava katılım sağlayan adaylar tarafından tartışılan sorular ve cevaplar ile alakalı olarak sosyal medyada yer alan yorumları sizlerle paylaşıyoruz.

Sizlerde yorumlarınızı ve cevaplar ile alakalı olarak bildiğiniz detayları bizimle paylaşmak için forum bölümüne yazmak için alt kısımda size vereceğimiz adres üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

ADAYLARIN SOSYAL MEDYA YORUMLARI

– Matematik çok kolaydı yeaa diyo, kız kac tane yaptın diye sordu 10 diyo.

– Migren damar hastalığiymis yeni öğrendiık.

– Sen git o kadar politikleş, gündemi takip et. Sora sora soy ağacını sorsunlar.

– KPSS Sınav çıkışı kendimi Sokrates gibi hissettim. Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir.

– Sosyoloji, psikoloji ve hukuk derslerinin sözelin alan dersi olduğu ama meslek olarak seçemediğimiz kuşaklardık bizde. 

– Az önce kpss sınavından çıktım arkadaki kız bana üç yanlış bir doğruyu götürüyo mu diye sordu

KOLAY MIYDI, ZOR MUYDU?

KPSS Lisans Genel Kültür Genel Yetenek testleri hakkında adaylarımızın görüşlerini alıyoruz. Sınav size göre kolay mıydı, zor muydu? Sınavda en çok zorlandığınız soru hangi dersten hangi soru oldu? Sınav binalarında veya salonlarında bir sorun yaşadınız mı? 15 dakika kuralı kapsamında sınav binalarına girişte bir sorunla karşılaştınız mı? 

Bir Yorum

  1. lanet olsun sizin yaptığınız sınava bi sınavı adam gibi yapıp çıkamıyorsunuz.her sınavda şaibe yeter artık bu ülkeden bi cacık olmaz bu zihniyet böyle devam ettiği sürece