ÖSYM'den KPSS'ye Girecek Adaylara Çok Önemli Uyarı

Bilindiği üzere 22 Temmuz günü lisans mezunu adaylar Kamu Personeli Seçme Sınavına katılacaklar. Öğleden önce ve öğleden sona olmak üzere iki oturum halinde gerçekleştirilecek sınava ilişkin ÖSYM bir duyuru yayımladı. 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda sınava girecek adayların sınava girişlerde ve sınav içind edikkat etmeleri gereken noktaralara dair uyarılarda bulunuldu. 

ÖSYM’DEN KPSS’YE GİRECEK ADAYLARA UYARI

ÖSYM’nin resmi Twitter hesabı üzerinden yayımlanan uyarı mesajında sınava girecek adayların sınav giriş saatlerine dikkat etmeleri gerektiği bildirildi. Ayrıca adayların sınava gelirken getirmeleri gereken evraklara ilişkin de bilgiler verildi. 

ÖSYM tarafından yayımlanan uyarıda şu ifadeler yer aldı. Hatırlatma, 22 Temmuz 2018 Pazar günü yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı Lisans Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri Oturumlarında; adayların sınavın sabah oturumuna saat 10.00’dan sonra; öğleden sonra oturumunda ise saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alımayacaktır. Sınava gelirken yanınızda aşağıdaki belegeleri bulundurmanız gerekiyor. Nufüs Cüzdanı, Türkiye Cumhuriyeti kimli karrtı, Pasaport, KKTC kimlik kartı, Mavi/Pembe Kart

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version