Adayların En Az Lise Mezunu PÖH Alımı Talebi Yerine Getirilecek Mi?

POMEM tarafından yayımlanan 23. dönem POMeM polis alımıyla alakalı olarak talepler gelmeye devam ediyor.

Yayımlanan duyurunun detaylarında 10 bin polis alımı yapılacağı ifade edilmiş ve herhangi bir detay açıklanmamıştı. Adaylar bu konu hakkında detayların ne zaman açıklanacağını araştırıyorlar.

Bizlerde kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizin taleplerini POMEM’e ve İçişleri Bakanlığı’na iletiyor mağduriyetlerin yaşanmaması adına destekler veriyoruz.

POMEM’DEN DUYURU YAYIMLANMIŞTI

“Polis Akademisine bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 23. Dönem olarak eğitilmek üzere Lisans ve Ön lisans mezunlarından toplam 10.000 öğrenci adayı alınacaktır.

Ön başvuru tarihleri ve sınava ilişkin esaslar 22.07.2018 tarihinde yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı sonrası Polis Akademisi Başkanlığı internet sitesinden ilan edilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” ifadelerine yer verilmişti.

ADAYLARDAN EN AZ LİSE MEZUNU PÖH TALEBİ

Söz konusu duyurunun yayımlanmasıyla beraber adaylar 23. dönem POMEM polis alımında PÖH alımlarının gerçekleştirilmesini talep ediyorlar.

Ayrıca PÖH alımı bekleyen adaylar araştırmalarına başladılar. Aylardır baskılarına devam eden ve çeşitli platformlarda seslerini duyurarak PÖH alımı beklediklerini ifade eden adaylar 23. dönem POMEM polis alımının PÖH branşında yapılmasını dile getiriyorlar.

Ayrıca PÖH alımı bekleyen adaylar açıklanan en az ön lisans mezuniyeti seviyesinin en az lise mezunu seviyesine çekilmesini çeşitli yerlerde duyuruyor ve herhangi bir mağduriyet yaşanmamasını istiyorlar.

Exit mobile version