AÖF 3 Ders Sınavı Soruları, Cevapları ve Yorumları (Kolay Mıydı, Zor Muydu?)

Anadolu üniversitesi tarafından AÖF 3 ders sınavları gerçekleştirildi. Sınav hakkında detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz… 

SINAV DETAYLARI

Bilindiği gibi AÖF finalleri 26 Mayıs 2018 ile 27 Mayıs 2018 tarihlerinde yapıldı. Final sınav sonuçlarına göre derslerinden başarılı olamayan adaylar 3 ders sınavlarına katılacaklar.

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin lisans veya önlisans programlarında kayıtlı, en fazla üç dersten başarısız olup bu dersleri başarması durumunda mezun olabilecek öğrencilere bahar dönemi dönem sonu sınavlarından sonra 3 ders sınav hakkı tanındı. 

Kayıtlı oldukları bölümlerde/programlarda tüm dersleri almış ve en fazla üç dersten başarısız olduğu için mezun olamayan öğrenciler, ilgili öğretim yılı için kayıt yaptırmayan öğrenciler, Lisans öğrenimini sürdürürken önlisans mezunu olmak isteyen ancak ilk 4 yarıyıldan başarısız dersi bulunan öğrenciler sınava katılamaz.

SINAV 15.00’DA UYGULANACAK

AÖF 3 ders sınavı 21 Temmuz 2018 tarihinde saat 15.00’da uygulanacaktır. Sınav Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa’da uygulanacaktır. 

KOLAY MIYDI, ZOR MUYDU?

Peki sınav size kolay mıydı, zor muydu? Sınavda takıldığınız veya hatalı olduğunu düşündüğünüz soru oldu mu? Hangi derslerden sına girdiniz? Yorum yaparak görüşlerinizi belirtebilirsiniz. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Exit mobile version