Kpss

KPSS Sınavına Girerken Gerekli Belgeler 2018

Milyonlarca kişinin memur olma hayallerini gerçeğe dönüştürmek amacı ile girecekleri KPSS sınavı için geri sayım tüm hızı ile devam ediyor. 22 Temmuz gününe sayılı saatler kala ÖSYM tarafından yapılan duyurular ile önemli hatırlatmalar gerçekleştiriliyor. 

KPSS Sınavına Girerken Gerekli Belgeler Nelerdir?

Adayların sınava girebilmeleri için ÖSYM tarafından açıklanan “KPSS sınavına girerken yanımızda bulunması gerekenler” listesi şu şekilde sıralanıyor;

  • Üzerinde kimlik numarası soğuk damgalı resim bulunan kimlik belgesi ya da Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı, KKTC kimlik kartı, mavi / pembe kart ve geçerlilik süresi dolmamış pasaport
  • İlgili oturuma ait sınava giriş belgesi

22 Temmuz KPSS Saat Kaçta?

22 Temmuz 2018 tarihinde düzenlenecek olan KPSS sınavı için adayların merakla beklediği saatler açıklandı. KPSS bugün yayımladığı mesaj ile 22 Temmuz KPSS saatleri hakkında adaylara yeni hatırlatmalarda bulundu. Yapılan duyuru ile KPSS sınav saati için sınava girecek olan adayların sınavın sabah oturumunda saat 10’dan sonra, öğleden sonra oturumunda ise saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacağını duyurdu. 

Yani KPSS 2018 sabah oturumu saati için adayların en geçe saat 10.00’da, KPSS öğleden sonra oturumu için ise en geç saat 14.30 itibari ile sınava girecekleri binada hazır bulunmaları gerekiyor. Aksi halde adayların sınav yapılacak olan binalara girmelerine izin verilmeyecek. Yani adaylar KPSS sınav giriş başvurusu yapsalar dahi sınava alınmayacaklar. 

Kamupersoneli.net