Banka Personeli Alım İlanları

Şekerbank Gişe İşlemleri Yardımcısı ve Makam Şoförü Alım İlanı Yayımladı

Şekerbank kariyer siteleri üzerinden yayımladığı alım ilanları ile çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu. Şekerbank tarafından yayımlanan personel alım ilanına göre banka tarafından yayımlanan ilanlar arasında Gişe İşlemleri Yardımcısı ve Makam Şoförü pozisyonları da bulunuyor. 

Söz konusu pozisyonlara ilişkin bilinmesi gereken detayları siz okuyucularımıza aktarıyoruz. 

ŞEKERBANK PERSONEL ALIM İLANI

Şekerbank tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanlarına ilişkin detayları siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz.

Gişe İşlemleri Yardımcısı Alım İlanı

Şekerbank Gişe İşlemleri Yetkili Yardımcısı alım ilanında alımların İstanbul Avrupa ve İstanbul Asya’da yapılacağı bildirildi. İlana başvuru yapacak adaylardan talep edilen başvuru koşulları ise şu şekilde; 

Tercihen üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümlerinden mezun, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetine önem veren, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış.

Makam Şoförü Alım İlanı

Şekerbank tarafından yayımlanan ilanda bulunan diğer bir kadro ise Makam Şoförü kadrosu. Söz konusu kadroya başvuruda bulunacak adaylardan istenilen başvuru şartlarını sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

Minimum Lise mezunu, Tercihen şoförlük konusunda en az 2 yıl deneyimi olan ve bu konuda referans verebilecek, Trafik Mevzuati ve Kuralları bilgisine hakim olan, Yoğun ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Dış görünümüne özen gösteren, Askerlik hizmetini tamamlamış, 35 yaşından gün almamış olmak, Protokol kurallarını bilen, Diksiyonu düzgün, Kişisel görünüm, bakım ve hijyene özen gösteren, Güvenilir, sorumluluk sahibi, Zaman kavramına özen gösteren, Yaptığı işi “meslek” olarak benimseyen bir profesyonelliğe sahip, Bursa’da ikamet eden veya edebilecek olan.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Haberimizin başında belirttiğimiz gibi Şekerbank personel alım ilanlarını kariyer siteleri üzerinden yayımladığı ilanlar ile adaylara duyuruyor. Bu iki pozisyon için yayımlanan ilana da adaylar söz konusu kariyer sitesi üzerinden elektronik olarak başvuru yapabilecekler. 

İlanlara ulaşmak için bağlantıyı kopyalayın daha sonra internet tarayıcınıza yapıştırarak enter tuşuna basın. İlan için; https://goo.gl/P6xu5U

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum