Emniyet Personeli

EGM 13 Bin Polis Alımı İçin Geri Sayım Başladı ! PÖH Talepleri Artıyor…

Geçtiğimiz aylarda Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığının resmi web adresi üzerinden duyurular yayımlandı. 

Yayımlanan duyurulara göre ilk olarak 3 bin polis alımı yapılacağı daha sonra yayımlanan duyuruda ise 10 bin polis alımı yapılacağı ifade edildi. 

Konu ile ilgili olarak PAEM ile 3 bin komiser yardımcısı alımı yapılacağı yayımlanan duyuruya göre 300’ü kadın, 2700’ü erkek olmak üzere toplam 3.000 polis alımı yapılacağı ifade edildi.

Bunun yanı sıra diğer yayımlanan duyuruda Polis Meslek Eğitim Merkezi kapsamında da 10 bin polis alımı yapılacağı ve bu alımların ön lisans ve lisans mezunları arasından yapılacağı belirtildi. 

İLANLAR İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Yayımlanan duyurularda polis alım ilanlarının KPSS’den sonra Polis Akademisi Başkanlığı aracılığı ile yayımlanacağı ifade edildi. 22 Temmuz 2018 tarihinde KPSSS lisans genel kültür ve genel yetenek sınavları gerçekleştirilecek. Bunun yanı sıra 28 – 29 tarihlerinde KPSS alan bilgisi, bunun yanı sıra 5 Ağustos 2018 tarihinde KPSS ÖABT gerçekleştirilecektir. Bu sınavların ardından Polis Akademisi Başkanlığının sitesinde ilanların yayımlanması bekleniyor. 

PÖH TALEPLERİ ARTIYOR

İlanın yayımlanması için geri sayım başlarken adayların Polis Özel Harekat (PÖH) alımları için talepleri artıyor. Adaylar sitemize gönderdikleri geri bildirimlerde bu 10 bin alımın Polis Özel Harekat olarak yapılmasını talep ediyorlar.

Bir Yorum

  1. Allah rızası için artık pöh ilana çıksın artık pöh olmak istiyoruz biz gençler ilan yayınlansın büyük bir ses olmalıyız birlik olalım bu alım olsın

  2. Lütfen ilan çıksın ve lise mezunu alım yapılsın. Polislik hayali kuran birsürü genç var umudumuz kırılmasın

  3. Lise kpss olmadan pöh alımı yapılsın. Kaç bin lise mezunu bunu bekliyor.uz.

  4. Pöh yaş sınırı 35 olmasını istiyoruz sayın bakanımız Süleyman soylu dan

  5. Sabırsızlıkla bekliyoruz artır liseliler içinde bir ışık yakın

  6. Buraya yazmakla bişey olmaz arkadaşlar e devlete yazın en önemli mecra orası ne kadar çok yazarsak o kadar çok sesimiz duyulur

  7. Arkadaşlar öyle bir alım olmayacak 19. Dönem OHAL kapsamında yapıldı ve Özel harekat daire başkanlığı 15 temmuz darve gecesi hainler tarafından bombalandı bu nedenle devletimiz boş olan kadroları tamamlamak adına 1 defalık lise mezunu kpss şartsız pöh alımı yaptı.
    Bu seferki alımlar lisans ve önlisans mezunları icin açılacak üzgünüm…
    Bende bekliyordum lise kpss siz fakat olmayacağı çok bariz belli bize lise mezunu arkadaşlar bizlere düşen uzman erbaş ve çavuşluktur 500 bine yakın aday pöh bekliyorsa demekki 500 bin kişi uzman olma adayıdır okumadık üniversite devletimizide seviyoruz ee pöhde olamayacaksak uzman olalım ne fark ederki söz konusu maaş değil devletin bekâ sıdır

  8. Sayın bakanın 19 dönemin aynı lise mezunu kpss şartsız alım olsun

  9. Kpss sarti olmasin pöh aliminda önceki şartlar olsun bayan erkek alımı eşit olsun yetkililer duyun sesimizi

  10. Hadi hayırlısı sabırsızlıkla bekliyoruz 23.dönem POMEM alımlarını

  11. Lise mezunları hakkında bi bilgi lütfen bizde vatanımıza hizmet etmek istiyoruz.

  12. Ben anlamıyorum silahı matematik mi tutacak herşey sınavla abim Tunceli de keskin nişancıydı ortaokul mezunu diye uzmana almadılar ama daha eline silah almamış adamları Çavuş yaptılar kafa pırıl pırıl.

  13. O iși geciceniz pöh alımı dıșardan yapılmıycak normalde pöhün tarihinde disardan alim yokdu ama sur zamani sehit sayisi ve donemin sartlari nedeniyle disaridan kpss+ uni mezunu alim yapildi basvuran sayısı cok az oldu parkuru gecen pöh oldu cunku hergun sehit poh haberi geliyordu hemen ardından darbe girisimindede pöhler ulkenin son kalesi oldu onuda Allaha șükür onuda atlatdik sonra ortalık duruldu kpss siz lise mezunu alım bi anda patladı simdi uni okumadan kpss ye girmeden bedavadan memur olma hayal boșuna beklemeyin dalgasız denizde herkes kaptan olmak istiyor zaten ama devlet terorun belini kırdı elindeki personelde tarihin en yuksek sayıyında ve fazlasınıda bence istemiyor bir pöhün egitimi techizatı aylık masrafı vs normal bir polise gore cok daha fazla,devlet kadro polisi alır ama dıșardan pöh alımı olmayacak.

  14. Emre bey bilgilendirdiginiz çok teşekkür ederiz hergun ayrı ayrı sayfa saçma sapan haberler okuyoruz ama bilgilendirmeniz çok iyi çok teşekkür ederiz

  15. Neden lise mezunu da alim yapmiyorsunuz lise mezunu bayan pöh alımı istiyoruz

  16. Türkiyede Ne olması gerektiği gibi olmuşki buda olsun saçma sapan kurallat Koskoca

  17. La olum lise mezunu polis oluyor. Çalış ygs 'ye başvur pmyo ya

  18. Yaş sınırı 34 yapın zaten emeklilik hakkım 65 buna bari yarayın

  19. Kpss şartsız askerlik şartsız lise mezunu PÖH alımı talep ediyoruz
    Bir önceki PÖH alımında bayanlara hak tanınmadı eşitsizliği gidermek için en az lise mezunu olan bayanlara hak tanınabilir ve bu sayede eşitsizlik giderilmiş lise mezunu olan adaylara son bir şans tanınmış olur.
    Zaten lise mezunu PÖH alımı olsa önlisans ve lisanslara öncelik tanınır.
    Biz liseliler olarak hem eşitaizlik giderilsin hemde bu sayede son bir şans verilsin istiyoruz.

  20. Pöh alımı lise mezunu ve kpss şartsız olsun artık şu gençlerin önünü açın lütfen o kadar çok işsiz var tek umudumuz polislik lütfen sesimizi duyun.

  21. Lise mezunlarından önce lisans mezunları alınmalı yaş olarakta yaklaşmış gençlerimizin önünün açılmasını istiyoruz

  22. lise mezunu pöh alımı istiyoruz …
    kpss şartsız

    vatan ne türkiyedir türklere, ne türkistan, vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir türklere turan..”

  23. kardeşim lisans da alsın ama egitim seviyesi aşagı çekilsin ..

  24. Umudumuz pöh lise mezunu ne olur alınsın bizde bu vatanın evlatlarıyız

  25. LÜTFEN LİSE MEZUNU KPSS ŞARTSIZ VE ASKERLİK ŞARTSIZ PÖH ALIMI OLSUN

  26. Pöh icin kpss sarti olmasin biz dağda bayırda sıfat fiiline önem wermek istemiyoruz biz sewdigimiz bu meslegi canimızi ortaya koymak için yapıcaz

  27. Valla ben sıkıldım polis olmaktan vazgeçtim ama kalbimde herzaman o sevda olacaktır olamadık diye üzülmüyom sadece taktir illahi nasip değilmiş bana senelerce koştum bir kayıt bile yapamadım şimdide 7 aydır bir alim yapacaklar oda nasip olmuyor tüm polis kardeslerimi selamliyorum Allah yar ve yardimciniz olsun kalbim sizinle

  28. polis özel harekat olsun artık lütfen sesimizi duyun!!! yaş en az 32-35 olsun

  29. 22.dönemin açıklanması için neyi bekliyorlar peki bilen var mı ? Ne zaman açıklanacak.

  30. Hayallerimizi şartlarınızla sınırlamayın.Bu iş aşkla yapılacak iştir.Bunları aylarca bekleyen insanlar var lütfen bunları göz önünde bulundurun ve herkese bi kere bile olsa şans tanıyın..!

  31. Devlet kadrolarında mevcut çalışan öğretmenlerede yaş şartı aranmaksızın polis olma hakkı verilmelidir.küçük te olsa kontenjan verilsin lütfen.zaten 45 yaşında olan polisler komiser yardımcısı olabiliyorlar.bu hak bizlerede verilsin.Hem extra kadro ve maliyette gerektirmez.

  32. Sayın bakanım sizden gelecek olan açıklamayı bekliyoruz saygılarımla