Banka Personeli Alım İlanları

İş Bankası Memur Alım İlanına Kimler Nasıl Başvuru Yapabilir?

İş Bankası kendisine ait internet sitesi üzerinden yayımladığı bir ilan ile ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını ilan etmişti. 

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun adayların başvuru yapabilecekleri İş Bankası memur alım ilanı için yayımlanan başvuru kılavuzu ve ilanda yer alan başvuru şartlarına ilişkin detayları sizlerle buluşturuyoruz. 

İŞ BANKASI MEMUR ALIMI YAPIYOR

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü yayımladığı personel alım ilanında Banka Memuru alımı yapacağını ilan etti. Belirli şehirlerde bulunan banka şubelerine yapılacak Banka Memuru alımları için ilan edilen şehirler ise şu şekilde; Düzce, Kocaeli, Gebze/Kocaeli, Kandıra/Kocaeli ve Sapanca/Sakarya.

MEMUR ALIM İLANINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

İş Bankasının kurumsal internet sayfası üzerinden adaylara duyurulan banka memuru alım ilanına başvuru yapacak adayların, Türk vatandaşı olmak, Sınav tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak (25 Temmuz 1988 ve sonrasında doğmuş olmak), Yayımlanan metinde yer alan eğitim şartlarını sağlamak, Alım yapılacak illerde ikamet etmek, Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, muaf tutulmak yada tecilli olmak, Görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak. genel şartlarını sağlamalarını istiyor. 

Banka adaylardan ayrıca, ilan metninde yer alan ve üniversitelerin dört yıllık eğitim veren ilgili lisans programlarından birinden mezun olmasını istiyor. Bu kapsamda hatırlatmakta fayda var; İş Bankası yaklaşık 100’e yakın bölümden mezun adayların başvurularını kabul ediyor. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruda ilana başvuruların 20 Temmuz tarihinde sona ereceği bildirildi. İlana başvuruda bulunacak adaylar başvuru kılavuzunda yer alan internet adresine Bankanın belirttiği şekilde elektronik olarak müracat edecekler. 

Bir Yorum

  1. Başvuru yaptım ama hala aramadılar bilgi verirmisnjz