Sözleşmeli Öğretmenlik Mülakat İtiraz Sonuçları Belli Oldu

Hatırlanacağı üzere Milli Eğitim Bakanlığı geçtiğimiz aylarda bir ilan yayımlamış 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı yapacağını duyurmuştu. Bakanlık tarafından yapılan bu alımlara adaylar başvuruda bulunmuş ve daha sonra başvuru sonuçlarının açıklanmasını beklemişlerdi. 

Bakanlık tarafından açıklanan başvuru sonuçlarının ardından ise adaylar sözlü sınavlara katılmışlar ve kesin sonuçlar sözlü sınavların ardından belli olmuştu. Bu kapsamda söz konusu mülakatlara ilişkin itirazlarda bulunan adayların itiraz sonuçları belli olmaya başladı. 

MÜLAKAT SONUÇLARINA YAPILAN İTİRAZLAR AÇIKLANDI

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan konuya ilişkin olarak yayımlanan basın açıklamasında, sözlü sınav sonuçlarına itiraz edecek adayların itiraz sonuçlarının 16 Temmuz tarihinden itibaren açıklanmaya başlanacağı bildirilmişti. 

Bu kapsamda sözlü sınav sonuçlarına dair itirazlarda bulunan öğretmen adaylar itirazda bulundukları İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin resmi internet siteleri üzerinden mülakat itirazı sonuçlarını öğrenebilecekler. Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli öğretmen alımı sözlü sınav sonuçlarına yapılan itiraz sonuçlarına ulaşmak için aşağıda yer alan bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

Exit mobile version