Banka Personeli Alım İlanları

İş Bankası Avukat Alım İlanı Yayımladı

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü yayımladığı bir ilan ile kadrosunda personel açığı bulunan banka şubelerine personel alımı yapacağını duyurdu. 

İş Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilan ile adaylara duyurulan personel alım ilanında yer alan kadro, koşullar ve başvuru sürecine dair detayları sizlerle paylaşıyoruz. 

İŞ BANKASI AVUKAT ALIM İLANI YAYIMLADI

Yayımlanan ilana göre, İş Bankası Erzurum ve Diyarbakır’da bulunan banka şubelerinde görevlendirmek üzere Avukat alımı yapacak. Yapılan bu alımlar ilgili şehirlerde bulunan Genel Müdürlük Bölümlerinde görevlendirilecek. Avukat alımı seçmeleri ise İstanbul’da yapılacak. 

BAŞVURU KOŞULLARI

İlana başvuru yapacak adayların, Türk vatandaşı olmaları, Hukuk Fakültesi mezunu olmaları, 30 Temmuz tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmaları (30 Temmuz 1988’den sonra doğmuş olmaları), Diyarbakır yada Erzurum’da ikamet ediyor olmaları, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış yada Kasım 2019’a kadar tecilli olması, Sağlık durumu itibariyle Türkiye’nin her yerinde görev yapabilmesi, Seyahat engeli olmaması, kamu haklarından yoksun bulunmaması, herhangi bir kuruma karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü bulunmaması, şartlarını taşıyor olması gerekiyor. 

BAŞVURU SÜRECİ

İş Bankası Avukat alım ilanına başvuru yapacak adayların başvurularını 24 Temmuz tarihine kadar cv.isbank.com.tr adresine yer alan İş Bankası Aday Kariyer Portalı üzerinden elektronik olarak yapacaklar.