ÖSYM KPSS 2018/1 Merkezi Atama Sonuçlarını Açıklamak İçin Neyi Bekliyor?

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından KPSS 2018/1 merkezi atama tercihleri alındı. Tercih sonuçların Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından açıklanması bekleniyor. 

KPSS 2018/1 merkezi atama tercihlerini adaylar Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi web adresi üzerinden aday işlemleri sistemine T. C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak gerçekleştirdiler. Adaylar tercihlerini 26 Haziran 2018 ile 5 Temmuz 2018 tarihleri arasında 15 TL olan tercih ücretlerini ise ÖSYM tarafından belirlenen bankalara 6 Temmuz 2018 tarihi mesai bitimine kadar yatırdılar. 

Tercihlerini yapan ancak tercih ücretini yapmayan adayların tercihleri geçersiz sayıldı. 

SONUÇLARIN AÇIKLANMASI BEKLENMEKTEDİR

KPSS 2018/1 merkezi atamada tercih yapan adaylar yeni alımlara başvuru yapabilmek için KPSS 2018/1 tercih sonuçlarının açıklanmasını bekliyorlar. Adaylar sonuçları beklerken aynı zamanda KPSS 2018/6 Karayolları Genel Müdürlüğü kamu personeli alımı için tercih yapıyorlar. Bundan dolayı adayların tercihlerini daha sağlıklı şekilde yapmaları için ÖSYM’nin KPSS 2018/1 merkezi atama tercih sonuçlarını bir an önce açıklaması gerekmektedir.

Adaylar çeşitli platformlardan seslerini duyurarak “ÖSYM KPSS2018/1 tercih sonuçlarını açıklamak için neyi bekliyor” şeklinde sorular soruyorlar. Bu kapsamda ÖSYM yetkililerinden sonuçların ne zaman açıklanacağı hakkında bir açıklama yapılması beklenmektedir. 

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Peki KPSS 2018/1 merkezi atama tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Önceki merkezi atamalara kıyasla bakıldığına KPSS 2018/1 merkezi atama tercih sonuçlarının Cuma gününe kadar açıklanması beklenmektedir.

Exit mobile version