Kpss

KPSS 2018 Sınav Giriş Belgelerinin Yayımlanması Bekleniyor

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından her yıl memur olarak atanmak isteyen yüzbinlerce kişinin girdiği KPSS düzenleniyor. 

KPSS tarihi yaklaşıyor. Bu kapsamda adaylar ÖSYM’den sınav giriş belgelerinin yayımlanmasını bekliyorlar. 

KPSS tarihi yaklaşıyor. Bu kapsamda adaylar ÖSYM’den sınav giriş belgelerinin yayımlanmasını bekliyorlar. 2018 KPSS hakkında detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

SINAV GİRİŞ BELGELERİ BEKLENİYOR

Geçtiğimiz dönemlerde gerçekleştirilen KPSS’lerde sınav giriş belgeleri 10 veya 12 gün öncesinden açıklanmıştı. Bu sene KPSS lisans 22 Temmuz 2018 tarihinde gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda sınav giriş belgelerinin Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından Cuma gününe kadar açıklanması beklenmektedir. 

ÖSYM tarafından KPSS giriş belgeleri yayımlandığında aday işlemleri sistemine T. C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak sınav giriş belgelerini edineceklerdir.

KPSS DETAYLARI

2018 yılı içinde gerçekleştirilecek olan Kamu Personeli Seçme Sınavları hakkında detayları okuyucularımızla paylaşıyoruz…

Lisans Düzeyi KPSS Genel Kültür Genel Yetenek Sınavı 22 Temmuz’da sonuçları ise 31 Ağustos’ta açıklanacak. Lisans Düzeyi KPSS Alan Bilgisi Sınavı 28 / 29 Temmuz 2018 tarihlerinde, Lisans Düzeyi KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sınavı 5 Ağustos 2018 tarihinde gerçekleştirilecektir.