Emniyet Personeli

Polis Akademisi Başkanlığı'ndan POMEM Eğitim Sonu Sınav Duyurusu

Polis Akademisi Başkanlığı internet sayfasından polis memuru ve komiser yardımcısı rütbelerine aday memur olarak atanacak adaylara uygulanan eğitim sonu sınavına ilişkin bir basın açıklaması yayımladı. 

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda, söz konusu sınava katılacak adayların dikkat etmeleri gereken noktalara dair bilgiler verildi. 

POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI’NDAN EĞİTİM SONU SINAVI DUYURUSU

Yayımlanan duyuruda ilgili yönetmelik gereği aday memur olarak ataması yapılacak adayların katılacağı eğitim sonu sınav tarihlerini 25 Temmuz ile 27 Temmuz arası olarak açıkladı. Kurum yayımladığı ilanında ayrıca bu sınavların Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde yapılacağını duyurdu. 

Polis Akademisi Başkanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan duyuruda, ”3 Haziran 2015 tarihli ve 29375 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Emniyet Genel Müdürlüğü kadrolarına polis memuru ve komiser yardımcısı rütbelerine aday memur olarak atanacaklara uygulanacak sınav yönetmeliği” hükümleri gereği, 19/2.Dönem ve 19/1-1.Dönem olarak Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde eğitimlerini başarı ile tamamlayarak mezun olacak öğrencilerin sınavları; 25-27 Temmuz 2018 tarihleri arasında öğrenim gördükleri Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde yapılacaktır. Anılan yönetmeliğin 6’ncı maddesi gereği ilan olunur.” ifadeleri kullanıldı. 

Kamupersoneli.net – ANKARA