MEB Yönetici Atama Mülakat Sonuçlarına İtiraz Sonuçları Belli Oldu

Hatırlanacağı üzere 26 Haziran Milli Eğitim Bakanlığı sözlü sınav sonuçlarını 26 Haziran tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin internet sitesi üzerinden yayımladığı duyurular ile adaylara bildirmişti. 

Müdür, müdür başyardımcılığı ve müdür yardımcılığı için mülakatlara giren adaylardan sonuçlara itiraz eden adaylar olmuştu. MEB tarafından ilan edilen takvime göre 27 Haziran’da başlayan itiraz süreci 3 Temmuz tarihinde sona ermişti. 

Mülakatlara belirlenen tarihler arasında itiraz eden personellerin yapmış oldukları itiraz sonuçları açıklandı. İşte detaylar

YÖNETİCİ ATAMA İTİRAZLARI AÇIKLANDI

Müdür, müdür başyardımcılığı ve müdür yardımcılığı için sözlü sınavı için itirazlarda bulunan adayların yapmış oldukları itiraz başvuruları İl Milli Eğitim Müdürlükleri’nde bulunan komisyon tarafından değerlendirildi. Söz konusu değerlendirmelerin ardından sonuçlarda 6 Temmuz tarihinde açıklandı. 

İtiraz sonuçları ise her İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından farklı yöntemlerle adaylara duyuruldu. Bazı İl Milli Eğitim Müdürlükleri sonuçları internet sitesinden yayınlarken bazı Milli Eğitimler itiraz eden adaylara itiraz sonuçlarını bildirdi. Bu yüzden mülakat puanı itiraz sonuçları için İl Milli Eğitim Müdürlüğü sayfasını ziyaret etmeniz gerekmektedir.

TERCİHLER NE ZAMAN YAPILACAK?

MEB tarafından açıklanan yönetici atama takvimine göre sözlü sınav itiraz sonuçlarının değerlendirilip belli olmasının ardından sonuçlarının duyurulması 4-6 Temmuz 2018 tarihlerinde yapıldı. Bundan sonraki süreçlerde ise itirazlardan sonrada kesinleşen sözlü sınav puanları sisteme girilecek. MEB yönetici atama takvimine göre ise kesin puanlar 9 Temmuz ile 11 Temmuz tarihleri arasında sisteme girilecek. 

MEB yönetici atama tercihlerinde kullanılacak olan görevlendirme esas puanlar 13 Temmuz 2018 tarihinde ilan edilecek. Ondan sonraki süreçlerde ise İl Milli Eğitim Müdürlükleri yöneticilik normu boş olan okulların kontenjanlarını sisteme girecekler. Adaylar bundan sonra 018 yılı yönetici görevlendirme tercihlerini yapacaklar Tercih süreci 18 Temmuz tarihinde başlayacak olup 23 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Tercihlerin onaylanmasının ardından ise sonuçlar 25 Temmuz tarihinde netlik kazanacak. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version